Nuc Art Impex – Lemn si rafinament!

Corpuri-de-iluminat-lemn-ZvCM0Pentru a completa o incapare in stil rustic, ai nevoie de corpuri de iluminat din lemn. Compania Nuc Art Impex iti ofera o gama variata de produse de acest fel pentru a crea atmosfera dorita. Corpurile de iluminat sunt o piesa esentiala in amenajarea spatiilor interioare. Cele create de Nuc Art Impex confera o nota de originalitate si calitate datorita modului in care sunt lucrate. Prin corpurile de iluminat din lemn oferite, se doreste crearea unei linii rafinate a obiectelor de uz gospodaresc, prin apropierea de natura adusa de formele lemnului si decorarea in maniera traditionala a spatiului interior. Integrarea lor in decorarea restaurantelor, teraselor, cramelor si pensiunilor turistice adauga un plus de valoare artistica intregului spatiu amenajat in stil rustic.

Obiectele produse si prelucrate de Nuc Art Impex se vor remarca prin rafinament si prin formele ample care vor da un aer artistic spatiului interior. Aceste elemente sunt dedicate cu precadere restaurantelor, cramelor, barurilor sau teraselor, insa sunt perfecte si pentru casa ta. Firma poate lucra piese strunjite in cantitati mai mari in functie de modelul dorit, asigura garantie lucrarii, iar pentru finisajele de exceptie, compania foloseste materiale de calitate. Culoarea se stabileste de comun acord cu clientul, in functie de preferinte. Corpurile de iluminat din lemn pot reprezenta o piesa centrala in amenajarea unui spatiu interior sau a unui foisor. Ornamentica artei populare din lemn este considerata un limbaj de comunicare prin structura si modele, cristalizate in cadrul unui proces creator. Varietatea esentelor, multitudinea tehnicilor si procedeelor practicate pentru prelucrarea lemnului si pentru decorarea obiectelor de tot felul sunt impresionante, produsele realizate uimind prin ingeniozitatea lor, obtinute tocmai prin folosirea acestei multitudini de procedee tehnice.

Cu sediul in Bucuresti, Nuc Art Impex are ca obiect de activitate realizarea si prelucrarea unei game diversificate de articole din lemn pentru amenajari interioare si elemente de decor pentru locuinte si case. Toate produsele sunt executate de specialistii firmei, si respecta cele mai inalte standarde de calitate si bun gust. In gama de produse sunt incluse obiecte precum: veioze, lustre si lampadare, scari interioare cu o serie de accesorii aferente, mobila din lemn masiv sau pal melaminat pentru bucatarii, biblioteci, cuiere, coltare, dormitoare si noptiere. Produsele pot fi create si la comanda, in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte. Specialistii Nuc Art Impex creeaza si elemente din materiale strunjite precum picioare pentru mese si balastri pentru scari. Atat culorile, cat si modelele pot fi alese de client, pentru a corespunde decorului casei.

Pentru mai multe informatii si detalii despre produse, specialistii Nuc Art Impex stau la dispozitia tuturor celor interesati sa-si decoreze casa intr-un mod inspirat si original, cu elemente confectionate din lemn. Pe site-ul oficial al companiei veti gasi imagini ale produselor realizate de specialisti. De asemenea, poti solicita reprezentantilor ajutorul pentru a crea modele noi. Corpurile de iluminat din lemn oferite de Nuc Art Impex pot completa orice incapere cu aspect rustic, oferind un plus de rafinament. Achizitioneaza sau comanda corpurile de iluminat din lemn oferite de Nuc Art Impex pentru a completa decorul casei.

Datele de contact ale firmei Nuc Art Impex:

Adresa firmei: Str. Ileana Cosinzeana, Nr. 9, Bucuresti

Telefon: 0723 216 973

Email: office@nucart.ro