Night Guard Security-Transport valori, pentru un serviciu ca la carte!

transport valoriTransportul de valori este unul din cele mai sensibile servicii din cadrul celor oferite de societatile de paza specializate. Daca iti desfasori activitatea intr-un domeniu ce necesita transportul de valori dintr-un punct in altul, in conditii de maxima siguranta, apeleaza la Night Guard Security, companie din Bucuresti ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii care implica paza si protectia de bunuri si persoane.

Night Guard Security pune la dispozitia tuturor persoanelor juridice din Bucuresti servicii excelente in materie de transport valori. Fiecare operatiune de transport valori se desfasoara conform unui plan bine stabilit in conformitate cu normativele din domeniu. Autovehiculele utilizate pentru transportul valorilor sunt dotate corespunzator pentru ca prestarea acestor servicii sa se ridice la inaltimea celor mai ridicate exigente.

Agentii insotitori Night Guard Security sunt atent selectionati, acestia manifestand o conduita morala ireprosabila si o pregatire fizica foarte buna. In plus, aplemand la serviciile de transport valori oferite de Night Guard Security te bucuri de confidentialitate, profesionalism, promptitudine si nu in ultimul rand, de siguranta deplina.

De ce sa risti cand pot sa apelezi la serviciile unui expert in domeniul transportului de valori?

Transport valori-Siguranta deplina in orice conditii

Lingouri de aur, obiecte de arta de valoare, bani, bijuterii, diamante..toate incarcate in masini blindate si transportate pe baza celor mai stricte si sigure conditii. Chiar daca pare un scenariu rupt din filmele de actiune, exista numeroase companii si societati care se vad nevoite, zilnic,  sa recurga la servicii de transport valori tocmai din necesitatea unui sentiment de siguranta sporit.

Ce este serviciul de transport valori?

Serviciul de transport valori este o categorie aparte de servicii de paza, care presupune asigurarea unor bunuri de valoare pe perioada unor deplasari.

Ce presupune serviciul de transport valori?

Un transport de valori obisnuit necesita un echipaj de securitate având urmatoarea componenta:

– Autoturism blindat;

– Conducator auto;

– Agent insotitor inarmat;

– Casier colector (reprezentant al Beneficiarului)

Pentru indeplinirea in cele mai bune conditii a misiunii se realizeaza un caiet de sarcini in care se stabileste timpul necesar si traseul ce trebuie urmat.

Personalul ce efectueaza acest serviciu trebuie sa fie atent selectionat si special adecvat pentru acest tip de operatiuni si pentru interventii de risc.

De asemenea, activitatea de transport valori cere conditii de maxima confidentialitate,  trasee de rezerva, consemne generale si specifice… totul pentru grad inalt de eficienta si siguranta.

Night Guard Security-Furnizor de servicii transport valoritransport valori

Daca vrei sa ai garantia unor servicii de transport valori executate ca la carte, contacteaza echipa Night Guard Sercurity si bucura-te de eficienta maxima.

Expertiza noastră în asistarea logistică a acestor clienți importanți asigură servicii de cea mai înaltă calitate, viteză de reacție și eficiență a costurilor. Echipa de transport valori este pregătită in mod corespunzator, dispune de asistență din partea celei mai ample rețele de echipaje de intervenție rapidă, dar si  de suportul unui dispecerat de ultimă generație.

Autoturismele pentru transport valori de care Night Guard Security dispune sunt prevazute cu anvelope antiglont, seif incorporat compartimentat, sistem de asigurare a usilor, stingatoare de incendiu, etc.

Pentru informatii suplimentare si servicii de transport valori, acceseaza www.nightguardsecurity.ro. Garantam pentru tine!