Niba Logistic – siguranta traficului rutier

Cauti diverse garduri de protectie, limitatoare de viteza, balize sau separatoare de sens de calitate superioara? Ai nevoie de indicatoare rutiere performante, la preturi fara concurenta? Nu stii de unde sa iei cele mai bune lampi si conuri de trafic, plase si oglinzi? Daca raspunsul la aceste intrebari a fost afirmativ, arunca o privire peste oferta companiei Niba Logistic din Bucuresti!niba

Cu o experienta semnificativa, de peste sase ani pe piata de profil din Romania, firma bucuresteana se poate mandri cu faptul ca este una dintre cele mai bune in domeniul proiectarii, fabricarii si comercializarii unei game variate de produse destinate sigurantei traficului rutier.

Profesionistii companiei Niba Logistic din Bucuresti dau dovada de profesionalism si flexibilitate, stiind intotdeauna sa-si multumeasca partenerii de afaceri si clientii, carora le ofera consultanta de specialitate, dar si solutii tehnice, adaptate fiecarui proiect in parte.

Printre produsele aflate in oferta companiei Niba Logistic se afla indicatoarele rutiere, de la garduri de protectie, limitatoare de viteze, balize, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, la plase si oglinzi pentru trafic, toate fiind comercializate la cele mai mici preturi de pe piata, raportul calitate-pret fiind unul fara concurenta.

Printre produsele realizate si comercializate de firma bucuresteana Niba Logistic se afla si balizele antiorbire, la mare cautare in ultima perioada. Acestea sunt realizate din material plastic, deosebit de rezistent, de culoare verde si cu fete duble, si pot fi prevazute, la cererea clientului, cu materiale reflectorizante. In oferta companiei Niba Logistic gasesti balize antiorbire la dimensiunile de 900 x 170 x 40 mm, al caror sistem de prindere pe guardrail este fabricat prin injectie, dintr-un material foarte rezistent, care nu se oxideaza in timp, respectiv din poliamida cu fibra de sticla.

De asemenea, fixarea balizelor antiorbire se realizeaza foarte usor, prin intermediul unor sisteme diverse, amplasate pe parapetii segmentului de drum. Mai mult, produsele sunt fiabile si oferite la preturi destul de mici, acestea fiind in special destinate prevenirii fenomenului de orbire ce apare pe timpul noptii, ori de cate ori din sens opus ruleaza autovehicule.

Mai mult, pentru ca  Niba Logistic este o firma care stie cat de important este mediul inconjurator, toate normele in domeniu sunt respectate in timpul procesului de fabricatie nu doar a balizelor antiorbire, ci si a tuturor produselor oferite. In plus, indiferent de ce ai nevoie, apeland la Niba Logistic ai certitudinea ca orice produs este realizat la cele mai inalte standarde de calitate, si respecta intru-totul normele de siguranta rutiera europene. niba1

Niba Logistic este firma in care poti sa ai intotdeauna incredere si care iti sta la dispozitie ori de cate ori ai nevoie, asadar nu mai sta pe ganduri! Alege calitatea si siguranta pe care ti le ofera un profesionalist in domeniul rutier! Alege balizele antiorbire Niba Logistic!

Contact:

Localitate: Bucureşti

Adresa: B-dul Obregia nr.25, bl.I4A, sc.C, apt.65, Sector 4

Telefon:  0743 066 616

Fax: 0216 841 885

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.