Neuronic Trade, superperformanta IT

Neuronic Trade, superperformanta ITAi un laptop sau un sistem desktop ce este dintr-o generatie mai veche si esti nemultumit de performantele lor? Vrei sa achzitionezi ceva mai performant? Daca da, firma Neuronic Trade din Timisoara iti sta la dispozitie cu toata gama de componente de PC, Desktop-uri PC si Mac, laptopuri si multe altele. Toate acestea le puteti achizitiona de la magazinul firmei din Timisoara situat in Shopping Center Bega aflat la parter sau de pe site-ul neuronic.ro.

Traim intr-o lume unde viteza de comunicare, cat si cea de transmitere a informatiilor este in permanenta crestere. Daca acum 20 de ani un calculator personal era ceva foarte rar si foarte scump, astazi, dezvoltarea tehnologiei in acest domeniu, care este fara de precedent, a condus la o ieftinire a componentelor, fapt ce permite ca fiecare sa isi permita achizitionarea unui PC. Societatea comerciala NEURONIC TRADE s-a infiintat in anul 1993 si a fost fondata de cativa specialisti din domeniul tehnicii de calcul si electronicii. Echipa de profesionisti a acestei firme isi propune să devina partenerul principal in dezvoltarea solutiilor IT pentru toti oamenii si pentru afacerile lor.

Pentru a realiza asta, firma Neuronic Trade este furnizor de solutii complete si personalizate in domeniul IT, oferind urmatoarele servicii:

– Livrarea produselor achizitionate, la sediul tau;
– Instalarea la cerere a echipamentelor livrate;
– Sevice gratuit in garantie;
– Service post garantie in 2 variante si anume:

1. Pe baza de abonament de service, in acest caz se executa periodic operatiile de intretinere preventiva a echipamentelor si beneficiezi de interventii suplimentare si tarife speciale la piesele de schimb, consumabile sau echipamente.

2. Interventii la cerere:

– Proiectare, instalare configurare si administare de retele;
– Instalare si configurare sisteme de operare, aplicatii si servere;
– Livrari de echipamente IT calculatoare, notebook-uri si imprimate.

Magazinul Neuronic Trade se afla, dupa cum am mai spus, in Shopping Center Bega din Timisoara, la parter. Acolo vei gasi o lume fascinanta a calculatoarelor, plina de componente pentru PC-uri in toate variantele posibile. Corsair, Enermax, Samsung, Nova, Western Digital, Intel, Asus si LG sunt doar cateva nume importante de producatori consacrati de pe aceasta piata de IT, pe care le vei gasi in acest magazin.

Firma Neuronic Trade are in fiecare luna promotii speciale la diverse produse sau marci, ce au cele mai bune preturi. Datorita colaborarii cu cei mai importanti furnizori de piese pentru PC de pe piata, firma Neuronic Trade iti ofera calitate inalta la toate produsele, iar termenele de garantie sunt cuprinse intre 1 si 5 ani, in functie de model si tipul componentei.

Daca nu esti din Timisoara si nici din imprejurimi, nu este nici o problema. Toate componentele sau sistemele pot fi achizitionate si de pe site-ul firmei neutronic.ro. De aici iti poti alege ce doresti si modalitatea de plata poate fi :

– Ramburs, la plata ramburs se recurge atunci cand livrarile se fac prin curier rapid in tara;
– Electronica in unul din conturile de banca specificate pe site.

In plus, poti beneficia de transport gratuit in toata tara pentru achizitionarea produselor peste 500 lei, fara TVA.Neuronic Trade, superperformanta IT1

Daca optezi sa achizitionezi produse de la firma Neuronic Trade din Timisoara, optiunea ta va fi una “smart”. Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada personalul acestei firme este dublat de performantele excelente ale produselor, produse care au un raport calitate pret absolut fenomenal.

Daca esti in cautare de componente PC, ia legatura cu firma Neuronic Trade. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0256-201.024, 0356-416.013 si 0726-449.072 sau trimite un e-mail pe adresa office@neuronic.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre centrale termice GPL.