Nefatec tine sub observatie fosele septice!

Sisteme-de-alarma-pentru-fose-septice-Qnoe0Atunci cand se realizeaza montarea unor fose septice, subteran, este recomandat sa se instaleze, odata cu acestea (daca nu, ulterior) si sisteme de alarma care, atunci cand nivelul de lichid prestabilit este depasit, acestea va vor putea avertiza, pentru ca voi sa luati masurile de rigoare.

Probabil ca stiti ca, fosele septice sunt rezervoare etanse care se utilizeaza pentru colectarea apelor menajere provenite din gospodarii. Utilitatea foselor septice este maxima, doar daca montati si sistemele de alarma speciale furnizate de compania Nefatec. Eliminarea materiilor poluante si a deseurilor plutitoare se va realiza in siguranta, daca veti achizitiona sistemele de alarma pentru fose septice de la Nefatec.

Fiabilitatea, durabilitatea indelungata si nivelul inalt de performanta, va sunt asigurate de profesionisti in domeniu.

Sunteti curiosi care este principiul de functionare al alarmelor pentru fose septice oferite de Nefatec?

Ei bine, acesta este urmatorul: starea de alarma (semnale acustice si vizuale) este transmisa catre unitatea centrala prin unde radio atunci cand fosa septica este plina. Sistemul de alarma pentru fose septice pe care il pune la dispozitia voastra, compania Nefatec, este un sistem electronic, ce poarta denumirea de Lokaset R. Scurgerile vor fi impiedicate, iar sistemul va fi in siguranta. Acesta se instaleaza foarte usor, indiferent daca montarea se realizeaza pe rezervoare noi sau vechi. In cel din urma caz, trebuie sa stiti ca nu sunt necesare lucrari sumplimentare de excavare.

Sistemul de alarma pentru fose septice, pe care il avem in stoc, va sesiza orice disfunctionalitate a sondei, a cablurilor, a alimentarii, a transmisiei radio, s.a, intrucat monitorizarea se realizeaza permanent. Informatiile respective pot fi transmise catre alte sisteme automate, prin releul de iesire, ceea ce, din nou, reprezinta un avantaj in plus, pentru o sesizare mai prompta a problemelor.

Monitorizarea apelor uzate, se face foarte usor si este mai aproape de necesitatile voastre cu tehnologia finlandeza a Labkotec Oy, care de fapt este producatoarea sistemelor de alarma pentru fosele septice. Acestea, dar si celelalte sisteme de automatizare si control, marcheaza inceputul unei noi ere, care faciliteaza (primele mentionate) gestiunea unitatilor municipale de apa, dar si a parcurilor de rezervoare, rafinariilor, statiilor de furnizare a combustibilului (celelalte echipamente), etc.

Produsele Nefatec sunt concepute cu scopul de a mentine o legatura prietenoasa cu mediul inconjurator, fara ca acestea sa ii dauneze, ferindu-l de actiunile negative ale diferitelor substante/ lichide nocive. Sistemele de monitorizare la distanta indeplinesc recomandarile europene OIML 85.

Pentru ca ne pasa de sanatatea mediului ambient, comercializam doar produse ecologice, cu grija pentru natura.

Printre produsele pe care le puteti achizitiona de la noi, se afla: sisteme pentru separatoare de ulei, grasimi si hidrocarburi, dispozitive pentru detectarea ghetii pe palele turbinelor eoliene, statii de combustibil, comutatoare de nivel echipamente de masurare a nivelului si nu in ultimul rand, sisteme de alarma pentru fose septice.

Principiile pe care compania le promoveaza, demonstreaza apropierea fata de clienti si de mediul inconjurator, acestea reprezentand cartea de vizita a societatii: respect si orientare catre client, promptitudine, seriozitate, eficienta, flexibilitate, performanta si perseverenta.