Nefatec sau inamicul ghetii de pe turbinele eoliene

Nefatec sau inamicul ghetii de pe turbinele eolieneVrei sa investesti bani intr-o afacere, care are la baza ridicarea unui parc eolian de producere a energiei electrice? Iti doresti o turbina pentru uz casnic? Ai nevoie de un sistem de detectare a ghetii de pe pale si nu stii la cine sa apelezi pentru asta? Firma Nefatec din Craiova iti sta la dispozitie cu sistemele cele mai performante existente pe piata pentru detectarea ghetii de pe turbinele eoliene.

Ce sunt turbinele eoliene?

Turbinele eoliene reprezinta cea mai veche forma de energie alternativa utilizata in lume. Evoluand din morile de vant utilizate pentru pomparea apei si macinarea grauntelor, la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene au ajutat omenirea timp de secole.

Energia eoliana este produsa prin transferul energiei vantului unei turbine eoliene. Vantul se formeaza datorita incalzirii ce nu este uniforma pe toata suprafata pamantului de catre energia solara care ajunge la suprafata planetei. Aceasta incalzire variabila a straturilor de aer produce zone cu aer de densitati diferite, fapt care genereaza diferite miscari ale aerului. Energia cinetica a vantului rezultata poate fi utilizata la antrenarea elicelor turbinelor, care sunt apte de a genera energie electrica.

Avantajele folosirii energiei eoliene:

– Energia eoliana vine direct din puterea vantului, fiind o sursa curata de energie. Aceasta energie nu are efect poluant asupra aerului, in comparatie cu emisiile centralelor termoelectrice ce se bazeaza pe arderea combustibililor fosili precum carbunele sau gazele naturale. Turbinele eoliene nu emit poluanti in aerul atmosferic, neavand ca efect ploi acide sau efectul de sera.

– Energia vantului este o sursa naturala inepuizabila.

– Vantul este o manifestare a energiei solare si este cauzat de incalzirea atmosferei de catre energia solara, de invartirea Terrei si de iregularitatile suprafetei pamantului.

– Energia obtinuta din vant este o sursa relativ ieftina de producere a energiei electrice, ce costa intre 4 – 6 centi pe kilowatt-ora si depinde de locul de amplasare si de cat de moderna este instalatia.

– Turbinele de vant de dimensiuni mici pot fi amplasate la ferme, completand sursele de energie alternative din teritoriul rural.

Dezavantajele folosirii energiei eoliene:

– Desprinderea depunerilor de gheata de pe palele turbinelor eoliene , atunci cand acestea sunt in miscare.

– Turbinele de vant trebuie sa fie rentabile ca si intretinere cu energiile conventionale. Amplasamentul poate sa nu fie deloc eficient daca este realizat pe un loc cu vant slab. In ultimii 10 ani preturile de ridicare ale unei turbine eoliene sunt peste costurile ridicarii unei metode conventionale pe baza de combustibili fosili.

– Cea mai mare problema a folosirii energiei eoliene este faptul ca vantul este intermitent si adeseori prea slab pentru ca turbina eoliana sa produca energia dorita. Energia vantului poate fi stocata numai daca se folosesc si acumulatoare. Nu toate tipurile de vanturi pot fi folosite.

– Locatiile cele mai favorabile, privind puterea vantului, sunt de obicei amplasate mult prea departe de teritoriile locuite, departe de asezarile umane unde electricitatea ar fi dorita.

Daca stai intr-o zona cu vant continuu ar fi pacat sa nu apelezi cu incredere la serviciile oferite de firma Nefatec din Craiova. Solutile oferite de firma doljeana sunt de ultima generatie si vin sa ajute utilizarea din ce in ce mai mult a energiei eoliene.

Siguranta si energie verde cu firma Nefatec din Craiova!

Daca ai nevoie de un sistem de detectare a ghetii de pe palele turbinelor eoliene, ia legatura cu firma Nefatec. Pentru Nefatec sau inamicul ghetii de pe turbinele eolieneinformatii suplimentare, apeleaza numerele 0351.448.808 si 0746.504.508 sau trimite un e-mail pe adresa adrian.barbarasa@nefatec.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre degresanti.