Mystery Rooms Escape – Camerele Misterelor. Dezleaga enigma!

camera misterelorPrea multa monotonie in viata ta? Nu te-ai saturat ca totul sa fie bine calculat si pus la punct? Nu ai senzatia ca zilele trec dupa acelasi tipar? Ei bine, da-ti sansa la o provocare si iesi din banal! Un strop de aventura nu strica nimanui! Ce zici daca ai fi inchis intr-o camera a misterelor? Crezi ca poti evada in timp util doar pe baza unor mici indicii? Vino si lasa ca usa sa se inchida in urma ta!

Se intrevede la orizont o calatorie misterioasa si plina de provacari, intr-un cadru ce-ti va aduce aminte de filmele politiste. Esti pregatit sa joci rolul lui Sherlock Holms si sa descoperi enigma? Daca ai ablitati innascute de a descifra coduri si enigme, intra in camera misterelor si elibereaza-te!

Mystery Room Escape este un joc nou, menit sa-ti testeze inteligenta, spiritul de observatie, logica aplicata si nu in ultimul rand, spiritul de echipa. Inchis in camera misterelor, alaturi de alti curajosi, va trebui sa colaborezi si sa gasesti solutii de evadare. Timpul te va presa iar indiciile vor fi invaluite in mister. Atentie! Misterele nu se vor lasa usor rezolvate!

Camera misterelor: Testeaza-ti inteligenta si spiritul de observatie!

¨Am mers cu trasura aproape doua ore, fara sa am nici cea mai vaga idee incotro ne indreptam. Cateodata, zornaitul unor pietre imi dadea de inteles ca era vorba de o poteca pavata, iar alteori, drumul lin si fara zgomot sugera asfalt, dar, inafara de aceasta variatie de sunet, nu era absolut nimic care sa ma ajute sa ghicesc unde ne aflam¨ (Sherlock Holmes-Traducatorul de Greaca¨, Sir.Arthur Conan Doyle).

Esti fascinat de cartile politiste, de romanele de aventura si de filmele cu mult mister? Este timpul sa fii personajul principal din mijlocul actiunii. Mystery Rooms Escape iti pune la dispozitie toare resursele necesare pentru o experienta plina de adrenalina. Este suficient sa ai spirit de aventura, pentru ca de restul ne ocupam noi!

Ce este un joc de tip Room Escape?

Room Escape este jocul momentului! Avand reguli bine stabilite, jocul de tip Room Escape pune in practica teorii psihologice in care se testeaza abilitatea persoanei de a dezlega enigme si de a face fata unei situatii noi, totul intr-o atmosfera de suspans. In camera misterelor pasesc echipe formate din 2-6 participanti care au ca scop dezlegarea misterului si gasirea unei chei de iesire. Toata aventura se desfasoara contra cronometru.

Ce urmareste un joc de tip Room Escape?

In situatiile limita, oamenii reactioneaza diferit. Scopul jocului este acela de a testa inteligenta, intuitia si logica participantilor, precum si capacitatea lor de a lucra in echipa.

Mystery Rooms Escape-Camera misterelor. O provocare noua, extrem de distractiva!camera misterelor

La Mystery Rooms Escape esti asteptat cu 4 mari enigme: Legacy, Journey, Enygma si Chilhood. Fiecare camera a misterelor are un anumit nivel de dificultate si un anumit set de indicii (fie sub forma de puzzle-uri, mesaje ascunse, ghicitori, fie mesaje si coduri).

Indiferent de camerea aleasa, poti opta fie pentru seturi de indicii bonus/suplimentare, fie pentru un timp suplimentar.  In camera misterelor scopul este acela de a descoperi misterul si de a gasi cheia ce deschide incuietoarea finala!

Mystery Rooms Escape este extrem de distractiv si poate fi jucat intre prieteni, in familie sau poate fi un moment inedit in cadrul team-building-urilor.

Pentru informatii suplimentare cu privire la camera misterelor, acceseaza pagina noastra de internet www.roomsescape.ro si rezerva-ti un loc.