My Center – Vacanța corpului și a sufletului

maria-gallandViața de zi cu zi a fiecărei persoane reprezintă o adevărată bătălie cu tot, cu toți și cu toate din jurul nostru. În această bătălie sunt angrenate toate forțele, tot arsenalul de care un om dispune. În primul rând, punem la suflet tot ceea ce facem. Ne facem planuri, strategii, le gândim intens, apoi, în funcție de rezultate, ne bucurăm sau ne întristăm de reușite, respectiv de eșecuri. De multe ori se întâmplă să ne simțim stresați și copleșiți de probleme, iar sentimentul că nu mai putem face față își intră în drepturi. Apărută inițial la nivel spiritual, psihologic și sufletesc, această stare se transmite ulterior și corpului nostru. În momentul în care nici spiritual și nici fizic nu mai putem face față, lucrurile devin cu adevărat critice.

Pentru că niciunul dintre dumneavoastră nu vreți să ajungeți la acest scenariu cenușiu, căutați un refugiu, un ajutor, o lumină care să vă reîmprospăteze sufletul, corpul și viața în întregul ei. Ei bine, acest loc care are menirea de a vă readuce starea de bine se numește My Center.

Ce vă puteți dori mai mult după o zi istovitoare de muncă la birou, la catedră, la ghișeu sau în oricare alt loc, dacă nu o evadare într-un loc unde relaxarea și angrenajul prietenos să primeze? Deși pare o descriere de basm, acest scenariu poate deveni de acum înainte posibil dacă veți apela la serviciile echipei My Center. Odată ce veți pătrunde în universul acestui centru de vis, aveți ocazia de a descoperi o echipă care își îndreaptă eforturile spre satisfacerea tuturor dorințelor corpului și sufletului dumneavoastră. În acest loc o să vi se acorde o atenție specială și o să fiți priviți ca pacienți unici, iar fiecare tratament de care veți beneficia va fi aplicat în colaborare cu un medic specialist.

De cele mai multe ori când părăsiți un astfel de centru, abandonați și educația corporală a acelui spațiu. Pentru a evita acest lucru, My Center vine cu o colecție unică de produse pentru față și corp pe care să le folosiți acasă la dumneavoastră. Întrucât acest centru nu lasă nimic la voia întâmplării, esteticienii firmei vă vor fi aproape și vă vor oferi cele mai bune sfaturi în alegerea celor mai adecvate produse de acest gen. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă programați o consultație gratuită, iar de lista cu produsele care vă sunt potrivite se vor ocupa specialiștii centrului. Din lista produselor oferite de My Center, care fac parte cosmetice din cele mai renumite branduri mondiale, precum: Maria Galland, Phytomer și Weyergans.

Îmbinând frumusețea, grația, eleganța, echilibrul, starea de bine, vitalitatea și bucuria de a trăi, produsele cosmetice Maria Galland sunt unice pe piața cosmeticelor profesionale, adresându-se tuturor tipurilor de piele și  tuturor zonelor acesteia. De peste o jumătate de secol, Maria Galland, marea doamnă a Franței, a pornit în dificila misiune de a  armoniza frumusețea interioară cu cea exterioară. Primele sale rezultate s-au înregistrat la începutul anilor ’60 atunci când, pe baza unor sisteme de tratament dedicate fiecărei zone a pielii, a luat naștere Masca Modelantă. Sub forma unor produse destinate demachierii faciale, îngrijirii faciale, îngrijirii corporale, a machiajului, a protecției solare și a îngrijirii rezervate bărbaților (Home Galland), filosofia cosmetică Maria Galland este promovată și dezvoltată azi în peste 40 de țări.

O nouă perspectivă asupra îngrijirii pielii o oferă cosmeticele marine oferite de de Phytomer. Cu o reputație construită de-a lungul a 40 de ani, Phytomer se evidențiază ca primul brand la nivel mondial care a inclus în produsele sale beneficiile lumii marine. Având calități inovatoare, relaxante, extrem de active, produsele Phytomer pentru față și corp constituie o sursă reală de frumusețe și sănătate de durată. Aceste produse marine se adresează curățării și demachierii, oxigenării, tratamentului anti-riduri, hidratării, calmării, depigmentării, purificarii, îngrijirii ochilor și buzelor, precum și protecției solare. Nu în ultimul rând, Phytomer are o gamă de produse dedicate și părții masculine.

În zona luptei anti-celulită și anti-aging găsim produsele Weyergans. Bazate pe ultimele descoperiri în biotehnologie și medicină, aceste produse oferă rezultatele scontate de fiecare client.