Mutari Transport Mobila asigura transport international de marfa

big_5Distantele nu mai sunt un impediment atunci cand vine vorba de transportul de marfa. Astazi, prin intermediul unor autoutilitare ce au la baza dotari tehnice performante, orice traseu este efectuat in conditii de maxima siguranta si confort. Ai de transportat marfa de la Bucuresti la Viena, Paris, Milano, sau in orice alt oras din Europa? Pui accentul pe siguranta si rapiditate, pe profesionalism si servicii de calitate? In acest caz, solutia vine de la Mutari Transport Mobila, furnizorul tau de servicii prompte si profesioniste.

Mutari Transport Mobila pune la dispozitia clientilor sai camionete special destinate transporturilor de mobila, marfa si a obiectelor deosebit de fragile. Mai mult decat atat, din parcul nostru auto fac parte autoutilitare de 3,5 tone destinate transportului de marfa in afara tarii. Este un serviciu premium prin intermediul caruia clientii primesc garantia unui transport profesionist, rapid, si sigur, la tarife foarte avantajoase, accesibile oricarui buget. Spune adio metodelor imporovizate de transport si bucura-te de beneficiile unui serviciu care nu numai ca presupune siguranta, ci si tarife convenabile.

Aceste autoutilitare ofera avantaje o data cu incarcarea marfii, care se face in conditii sigure si pana la transportul efectiv, indiferent de destinatie, conditii de drum sau conditii meteo. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie un personal bine instruit, cu multa experienta in domeniu, ceea ce va face ca transportul sa fie unul profesionist. Mutari Transport Mobila planifica totul cu grija si inventariaza obiectele ce urmeaza sa fie transportate, asta pentru ca serviciile noastre sa fie complete.

Mutari Transport Mobila pune la dispozitia clientilor sai camionete performante dotate cu lift de ridicare si coborare, ceea ce va ajuta ca mutarea si relocarea bunurilor sa se faca cu minimul de efort si totodata sa garanteze integritatea acestora, astfel fiind eliminate eventualele bruscari, lovituri si accidente. Datorita acestui accesoriu, transportul marfurilor fragile nu mai reprezinta o problema! Autoutilitarele sunt verificate in asa fel incat, circulatia atat pe drumurile nationale cat si pe cele europene sa raspunda normelor in vigoare. Si pentru ca aceste camionete au gabaritul de 3,5 tone, nu intampina restrictii pentru a intra in oras, motiv pentru care, alaturi de noi, orice destinatie este posibila.

Portofoliul nostru include curse catre numeroase destinatii din tara si din strainatate, motiv pentru care suntem obisnuiti cu traseele si dificultatile fiecarei zone din tara dar si din Europa. Mizam pe promptitudine si profesionalism in relatiile comerciale si o buna organizare a intregii activitati logistice.

Pe langa serviciile de transport international de marfa, Mutari Transport Mobila iti pune la dispozitie urmatoarele servcii: demontare/remontare mobila, impachetare, transport mobila, asistenta si consiliere de specialitate pe parcursul intregului proces de mutare.

Experienata de peste 10 ani pe piata de profil, ne recomanda ca fiind partenerul responsabil de care ai nevoie pentru ca marfa ta sa fie transportata in conditii de siguranta. In plus, profesionalismul nostru a facut ca alturi de noi sa avem colaborari de lunga durata si parteneri puternici. Informatii suplimentare gasesti pe site-ul nostru www.mutaritransportmobila.ro.