Mutari sedii firme in regim de urgenta

mutari sedii firme

Unde se poate gasi mai multa pofta de viata si tinerete decat intr-o gradinita ? Sunt situatii in care aceste institutii, fie ele private sau nu, sunt nevoite sa se mute din cauza unor sentinte judecatoresti a unor dosare de retrocedare, etc. Professional Movers vine in rezolvarea problemei mutarii sediului prin intermediul serviciilor sale de mutari sedii firme la cel mai inalt nivel de profesionalism si promptitudine. Pentru toti clientii nostri din zona Bucuresti oferim de asemenea si servicii in regim de urgenta si non-stop.

Mutarea unei intregi gradinite este o reala provocare atat pentru echipele noastre de mutari sedii firme, cat si pentru cei din departamentul de logistica. Complexitatea acestui gen de misiuni sta in faptul ca aceste operatiuni trebuiesc efectuate intr-un timp cat mai scurt, desi cantitatea totala a bnunurilor este una uneori chiar impresionanta. Insa, chiar si cele mai grele misiuni pot deveni mult mai usoare cu ajutorul unei planificari eficiente si prin intermediul unei logistici bine gandite se poate scurta timpul necesar chiar si mai mult de jumatate.

Mutari sedii firme rapide, indiferent de complexitate

In cazul retrocedarilor, operatiunea de mutari sedii firme este una unpic mai aparte, deoarece in mod frecvent, noul proprietar al cladirii impune evacuarea proprietatii sale intr-un timp relativ foarte scurt. Acest lucru fiindĀ  si factorul de stre si de tensiune atat pentru fostii locatari ai imobilului, cat si pentru proprietarul acestuia.

Professional Movers este singura firma in Bucuresti ce poate oferi servicii de mutari sedii firme in regim de urgenta. Astfel, in situatiile in care conjuncturile sunt in acest fel, echipele noastre vor lucra si in timpul noptii pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Probabil in aceste genuri de urgente sunt singurele situatii in care nu mai vorbim despre o organizare a logisticii prealabila deoarece efectiv timpul nu permite acest lucru.

Expertii nostri se prezinta la sediul gradinitei pregatiti pentru orice. Insa, din experientele trecute, stim in general care sunt urgentele si cum sa gestionam acest tip de situatie. Imediat dupa semnarea actelor dintre noi si clientii nostri, echipele demareaza procesele de pregatire a mobilierului, dar si a bunurilor pentru a fi transportate in noul sediu. Fiecare articol de mobilier este demontat, urmand ca piesele formante ale acestuia sa fie etichetate de catre cei din echipa de mutari sedii firme.

Servicii de mutari sedii firme la cel mai inalt nivel de profesionalism

Data fiind cantitatea mare de mobilier, la acest gen de mutari sedii firme ne prezentam cu mai multe camioane dar si efective de lucru, astfel incat intreaga misiune sa nu depaseasca termenul limita ca si timp. Odata pregatite si incarcate, toate bunurile ajung la noul sediu. Loc in care urmeaza ca acestea sa fie ansamblate, si pozitionate exact in locurile unde clientul specifica.

Ca si concluzie, daca va aflati in situatia de a elibera in cel mai scurt timp locatia, sau daca vreti sa va mutati cat mai repede sediul in noua locatie pe care o aveti, Professional Movers va ofera cel mai rapid, eficient si profesional serviciu de mutari sedii firme. Siteul nostru, www.professionalmovers.ro este locul unde ne puteti contacta. Va asteptam!