Mutari mobila – serviciu avantajos, asigurat de Professional Movers

77a75d8f12ea57935cf8e9125ffef10aIn doi timp si trei miscari te poti muta in locuinta sau orasul preferat! Cum? Simplu: cu ajutor primit de la firma Professional Movers! Solicita de la angajatii acesteia serviciul de mutari mobila! Scapi de orice grija!

Mutari mobila – treaba pentru profesionisti

Ti-ai cumparat, in sfarsit, locuinta la care visai, dar problema e ca sunt o multime de lucruri de mutat? Vei pleca in alta tara si vrei sa iei cu tine cat mai multe lucruri de aici, ca sa nu cheltuiesti acolo bani pe reamenajarea locuintei? Atunci ai nevoie de serviciul mutari mobila, asigurat de firma Professional Movers.

Intr-un timp foarte scurt, angajatii acesteia vor veni la tine acasa, vor dezasambla mobila, o vor impacheta, apoi o vor incarca in masina de transport. La destinatie, o vor descarca, despacheta si, bineinteles, reasambla. Asadar, nu e nevoie sa faci absolut nici un efort. Ei se vor ocupa de tot ce inseamna mutari mobila.

Mai mult, daca impreuna cu tine se va mai muta cineva, apeland la Professional Movers, relocarea va fi concomitenta, iar asta datorita faptului ca firma dispune de multe masini cu capacitati diferite. Indiferent ca e vorba de Bucuresti, de o zona din Romania sau de strainatate, se pot desfasura 4-5 operatiuni de mutari mobila concomitente.

In functie de cantitatea de mobila care trebuie mutata, angajatii Professional Movers folosesc masini de 3,5 tone (cu capacitate de 20-28 metri cubi, carosate si autorizate), dube adaptate special pentru mutari mobila (capacitate de 10-15 metri cubi) si masini de 7,5 tone (pentru operatiuni mai complexe. La fel, si acestea sunt autorizate).

Apeleaza la Professional Movers! 5 motive

Dintre toate firmele de pe piata, cand vine vorba de mutari mobila, apeleaza cu incredere la Professional Movers. Iata cateva motive care sigur te vor convinge:

– operatiunile se desfasoara intr-un timp optim, astfel ca nu pierzi zile intregi cu mutatul;

– la cerere, mobila iti este reasamblata, iar acest lucru se desfasoara in cele mai bune conditii;

– serviciul de mutari mobila poate fi pus la dispozitia atat a persoanelor fizice, cat si a intreprinzatorilor mici si mijlocii si a societatilor comerciale de dimensiuni mari si foarte mari;

– iti sunt garantate integritatea si valoarea lucrurilor transportate;

– daca ai nevoie, primesti si cutii de carton pentru mutari mobila, ca sa ai in ce sa pui obiectele de dimensiuni mai mici sau cele pe care vrei sa le impachetezi personal.

Mai mult, daca piesele de mobilier au mici defectiuni, fara absolut nici un cost aditional, echipa Professional Movers poate sa le repare, pretul fiind inclus, de fapt, in costul operatiunii de relocare.

Nu mai sta pe ganduri! Acum te poti muta fara nici o grija! Sporeste-ti confortul din noua locuinta cu lucrurile pe care ti le-ai cumparat de-a lungul timpului, dar le-ai depozitat la parinti si prieteni. Datorita serviciului de mutari mobila, le vei putea avea in noua casa intr-un timp foarte rapid. Ia legatura cu reprezentantii de la firma Professional Movers si solicita o oferta pentru mutari mobila.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 67-69, Sector 4

Telefon: 0735.280.723