Murnic, Raiul utilajelor grele din Romania

Murnic, Raiul utilajelor grele din Romania1Te muti si ai nevoie de utilaje speciale care sa te ajute sa ridici si sa transporti mobila, aparatele electrocasnice, dar si restul de articole grele pe care le-ai adunat in atatia ani in propria locuinta? Lucrezi in domeniul constructiilor si trebuie urgent sa inchiriezi utilaje grele pentru transportul unor sarcini extrem de grele, dintr-un punct de lucru la alt punct de lucru? Nu cunosti nici o firma care sa presteze astfel de servicii? Ai nevoie si de piese de schimb pentru utilajele grele pe care deja compania ta le are in posesie? Este mai ieftin sa faci rost de astfel de piese la mana a doua decat sa cumperi altele noi?

Compania Murnic din localitatea Ploiesti este specializata in domeniul inchirierii si vanzarii de utilaje grele inca din anul 1991. Asa-i ca cei peste 22 de ani de experienta iti inspira si tie incredere si iti doresti sa intri pe site-ul companiei si sa te convingi de toate ofertele pe care aceasta ti le pune la dispozitie?

Nu mai ezita si profita din plin de toate promotiile pe care Murnic le-a pregatit pentru tine!

Produse second hand? Adesea mai bune decat cele la prima mana!

In momentul in care ai achizitionat o masina speciala, de genul utilajelor grele, ai optat fie pentru una noua, fie pentru una second-hand. In ambele cazuri a trebuit sa investesti ceva bani in ele. Pana la urma, este vorba despre niste utilaje pe care le vei folosi pe viata.

Dar ce te faci atunci cand se strica? Daca ai un mecanic bun acesta iti va spune ce piesa este de vina si nu poti face altceva decat sa cumperi alta noua. Sau noua, dar de mana a doua. Cum vine asta?!

Foarte simplu! Compania Murnic din Ploiesti comercializeaza si piese second hand pentru utilajele grele, majoritatea provenind din dezmembrari ale altor utilaje, care chiar nu se mai puteau repara. In acest caz, de ce sa arunci utilajul cu totul? Nu e mai practic sa vinzi piesele care sunt inca in perfecta stare de functionare? Daca vrei sa faci o comparatie, tot procesul se aseamana cu donarea de organe, in cazul oamenilor. Poate ca suna un pic mai sinistru, dar se practica si in lumea masinilor.

Ai o automacara defecta? Iti trebuie cauciucuri, motoare, cilindri de extindere sau pompe de injectie? Apeleaza la Murnic si echipa sa iti va face rost de toate acestea.

Ai o comanda mai speciala pe care nu o gasesti pe site-ul companiei? Nu e nici o problema. Exprima-ti cerinta si Murnic va face tot posibilul sa-ti aduca piesa de care ai nevoie.

Acum, stabilitatea are un nume. Murnic!

Daca iti doresti sa ai parte de produse de calitate, de servicii pe masura si de preturi avantajoase, Murnic este solutia ideala pentru tine!

Murnic a adunat in anii de lucru multa experienta, seriozitate, implicare si daruire 100%. Pe langa toate acestea, ca o a doua natura a sa, compania a dat dovada de stabilitate. Chiar daca anii au trecut, Murnic a ramas neclintita ca o stanca. La fel ca si serviciile si produsele sale!

Daca ai nevoie de piese schimb utilaje grele, ia legatura cu firma Murnic! Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul Murnic, Raiul utilajelor grele din Romania0723-562.648 sau trimite un e-mail pe adresa sc.murnic@gmail.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre tratamente naturiste impotriva varicelor.