Murnic – ofera macarale pentru inchiriere!

Inchirieri-macarale-telescopice-cAgPAAi nevoie de o macara cu capacitati mari de incarcare? Vrei sa inchiriezi o macara pentru un timp scurt? Murnic iti ofera o gama variata de macarale telescopice pentru inchiriere, cu capacitati de incarcare de la 10 la 80 de tone, pentru utilizare universala. Indiferent de activitatea pe care o desfasori sau de tipul santierului de constructii, macaralele telescopice sunt potrivite in industriile care necesita siguranta in transportare-ridicare si precizie. Ofertele de inchiriere sunt stabilite la zi sau la ora, inverventiile sunt de minim 4 ore, dar utilajele sunt disponibile si pentru vanzare. Marcile care sunt oferite spre inchiriere sunt Krupp, Faun, Terex, Liebherr, Volvo si Daf-uri.

Macaraua este un utilaj, actionat manual sau mecanic, pe principiul scripetilor, utilizat pentru ridicarea pe verticala sau transportarea pe orizontala a unor obiecte grele. Macaraua este utilizata frecvent in lucrarile de constructii a unor cladiri inalte, poduri sau la incarcarea si descarcarea unor obiecte, indiferent de inaltime. Capacitatea macaralelor de ridicare mare si greutate mica permit manevrarea incarcaturilor mari la costuri mici. Bratul de articulatie asigura un spatiu de parcare mic, dar si o inaltime de prindere buna in spatii mici. Macaralele cu brat telescopic ofera o mobilitate buna, oferind posibilitatea de ridicare in functie de inaltime. Acestea se folosesc la lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si lucrari de complexitate ridicata in industriile energiei eoliene si a petrochimiei. Macaralele cu brat telescopic sunt fiabile si sunt utilizate pentru activitatile de ridicare pe orice santier de constructii in care este necesara siguranta, precizia, durabilitatea si fiabilitatea. Macaralele telescopice sunt echipamentele ideale pentru aplicatii universale gratie costurilor scazute de operare printr-un consum optimizat, constructie compacta si mobilitate excelenta.

Macaralele oferite sunt inmatriculate in Romania si au asigurare si carte automacara, acestea sunt prevazute cu telescop hidraulic, comenzi justicuri, proiectoare, cauciucuri tubless aproape noi si baterii noi. Unele dintre macarale au trapa, geamuri electrice si oglinzi electrice, iar unele modele au 2 motoare Mercedes. Toata automacaralele sunt intr-o stare ireprosabila si functioneaza perfect. Motorina este asigurata de beneficiar, in functie de automacaraua inchiriata. In cazul lucrarilor din afara judetului, beneficiarul va oferi cazare si o masa macaragiului.

Murnic, cu sediul in Ploiesti este o firma inovatoare care ofera servicii de inchiriere si vanzare de utilaje grele, implicandu-se activ in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. In gama de produse pe care le inchiriaza firma Murnic sunt incluse macaralele telescopice, autocamioanele, automacaralele, autotractoarele, autobasculantele, buldoexcavatoarele si alte asemenea utilaje din cadrul parcului auto pe care firma il are la dispozitie. Experienta, seriozitatea si dorinta de dezvoltare recomanda specialistii Murnic fiind cel mai bun sprijin pentru cei care au nevoie de servicii de inchiriere si vanzare hale si utilaje grele. Specialistii Murnic sunt ajutorul tau in constructiile pe care vrei sa le realizezi.

Pentru detalii despre produse si despre servicii, nu ezita sa contactezi specialistii Murnic care vor veni in ajutorul tau cu orice informatie si cu oferirea celor mai bune sfaturi in domeniu. Pentru servicii de calitate si un sprijin de nadejde solicita serviciile de inchiriere automacarale Murnic.

Datele de contact ale firmei Murnic

Adresa firmei: Str. Drumul Serii, Nr.11, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0723 562 648

Email: sc.murnic@gmail.com