Murnic iti inchiriaza macarale!

Inchirieri-macarale-telescopice-ULlCeO constructie cu mai multe etaje este imposibil de realizat fara ajutorul unui utilaj de ridicare a greutatilor mari. In cazul in care te ocupi de constructia unei cladiri mai inalte, realizata din materiale cu greutate crescuta, vei avea nevoie cu siguranta de o macara. Ei bine, probabil nu ai in plan si alte constructii dupa aceasta, astfel incat nu prea iti doresti sa achizitionezi un astfel de utilaj care nu iti va mai fi de niciun folos dupa terminarea cladirii. In acest scop, firma Munic iti inchiriaza macarele, pe timpul perioadei in care acest utilaj iti este necesar!

Despre macaralele Murnic

Macaralele oferite spre inchiriere de Murnic sunt in mare parte macarale telescopice. Avantajul macaralelor cu brat telescopic este mobilitatea extraordinara, care iti faciliteaza munca si te ajuta sa economisesti timp. Macaralele de la Murnic au capacitati de incarcare cuprinse intre 10 si 80 de tone, putand fi utilizate astfel intr-o gama vasta de domenii. In plus, macaralele iti sunt puse la dispozitie indiferent de perioada de timp in care o vei utiliza : macaraua iti poate fi inchiriata la zi sau chiar si doar pentru cateva ore ( insa nu mai putin de patru ore )!

In ce lucrari pot fi utilizate macaralele Murnic?

Macaralele Murnic pot fi utilizate intr-o multitudine de domenii si aplicatii, datorita bratului telescopic. In primul rand, poti inchiria o macara in cazul in care te ocupi de constructia unei cladiri cu mai multe etaje si ai nevoie de un utilaj cu ajutorul caruia sa montezi prefabricatele din beton sau chiar alte utilaje.

In al doilea rand, macaralele Murnic pot fi utilizate in transportul obiectelor / pieselor cu greutati mari sau pur si simplu pentru incarcarea si descarcarea acestora inainte si dupa transport. Macaralele cu brat telescopic au capacitati diferite de ridicare, in functie de inaltimea la care sunt utilizate.

In plus, macaralele noastre pot fi utilizate in lucrari complexe in diverse industrii, cum ar fi industriile ce necesita precizie sau industriile energiei eoliene si ale petrochimiei.

Conditiile de inchiriere a macaralelor Murnic

Pretul inchirierii unei macarale cuprinde si alte taxe, cum ar fi taxa speciala pentru drumuri, pe care va trebui sa o platesti in cazul in care vei cere deplasarea macaralei in afara orasului, dar si tva-ul. In rest, conditiile de inchiriere sunt simple:

–   In cazul in care inchiriezi macaraua doar pentru cateva ore, firma noastra va suporta pretul motorinei

–   In functie de macaraua pe care o inchiriezi, daca ai nevoie de ea pentru mai multe zile, vei suporta costurile motorinei

–   Daca lucrarile au loc in afara judetului si dureaza mai multe zile, te rugam sa ii asiguri cazare si o masa macaragiului

Parcul auto Murnic

Toate utilajele aflate in parcul auto Murnic, inclusiv macaralele, sunt oferite atat pentru inchiriere cat si pentru vanzare. Marcile comercializate sunt : Krupp, Faun, Liebherr, Volvo, Daf.  Pe langa automacarale, iti oferim si:

–   Platforma Terex PPM

–   Autobasculanta DAF 85

–  Stivuitoare

–  Gunoiera Scoring

Majoritatea utilajelor se afla intr-o stare excelenta, multe dintre ele avand piese noi sau fiind noi in totalitate. In plus, Murnic iti ofera si piese pentru aceste utilaje, cum ar fi : cauciucuri pentru macarale, pompe originale, cilindrii calare KC, piese de schimb pentru macarale.

Alege serviciile de inchiriere macarale Murnic! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.murnic.weebly.com !