Murnic – inchiriaza de la cei mai buni!

Sunteti in cautarea cinchiriere macara telescopicaelui mai bun serviciu de inchiriere al utilajelor de constructii de pe piata romaneasca? Doriti o colaborare cu o firma  ce activeaza in domeniul utilajelor grele? Cautati o macara telescopica disponibila spre inchiriere, astfel incat dumneavoastra sa va puteti continua activitatea pe santierul de lucru in conditii optime, fara investitii greu de amorsat (precum cumpararea utilajului)? Foarte simplu! Solutia tuturor acestor probleme pe care le pot intampina constructorii vine din partea companiei ploiestene Murnic.

Cu ce se ocupa firma Murnic si ce beneficii veti avea de pe urma colaborarii cu dumnealor?

Murnic este o societate comerciala, infiintata in anul 1991 ce sta la dispozitia clientilor cu diferite servicii conexe utilajelor grele. Compania ploiesteana ofera servicii de inchiriere si vanzare de utilaje grele clientilor, persoane fizice sau juridice, pentru a isi rezolva problema pe care acestia o au in materie de constructii.

Pe langa aceasta, compania Murnic sta la dispozitia clientilor, oferindu-le acestora servicii de inchiriere a halelor cu poduri rulante. Acestea au o suprafata de 2000 de mp si se dovedesc a fi mai mult decat incapatoare pentru orice tip de activitate a-ti desfasura dumneavoastra. Parcul auto al companiei ploiestene este alcatuit dintr-o serie de utilaje grele, ideale pentru tot felul de activitati din domeniul constructiilor, si nu numai, putand fi utilizate si in industria asamblarii, pentru piesele si mecanismele de marimi mari sau pentru transportul marfurilor de greutate mare. Parcul auto are in componenta sa urmatoarele vehicule: macarale telescopice, autocamioane si automacarale, autotractoare, autobasculante, buldoexcavatoare si multe alte tipuri de astfel de utilaje.

De ce sa inchiriem un utilaj greu si nu sa il cumparam?

Cel mai mare avantaj al inchirierii unui astfel de utilaj greu este legat de costuri. Se stie ca la cumpararea unui utilaj greu, pe langa pretul pe care-l platim pentru achizitionarea lui, urmeaza nenumarate alte costuri cu impozite, asigurari, taxe de exploatare, costuri de depozitare, de service etc. Daca ati ales sa inchiriati utijalul greu veti scapa de toate aceste costuri enorme pe care le prezinta cumpararea utilajului.

In cazul in care utilajul cumparat de dumneavoastra se defecteaza, dureaza foarte mult timp pana piesa este livrata si inlocuita. Acesti timpi morti nu vor aparea in cazul in care alegeti sa inchiriati utilajul, firmele, de obicei, avand profesionisti care se pot deplasa prompt si remedia problema rapid. Costurile nu le veti suporta dumneavoastra.

Serviciul de inchiriere  este disponibil si pentru macaralele telescopice ale firmei Murnic. Acestea sunt realizate de producatori de renume international: Volvo, Daf, Terex, Faun etc. Fie ca aveti nevoie de macaraua telescopica pe un santier de constructii, pentru descarcarea sau incarcarea unor transporturi sau pentru asamblare, compania Murnic reprezinta solutia ideala datorita preturilor foarte avantajoase de inchiriere si conditiilor simple si flexibile de realizare a contractului.

Pentru o colaborare de durata cu un partener specializat in utilaje grele apelati cu incredere la serviciile firmei ploiestene Murnic!

Date de contact:

Denumire: Murnic;inchiriere macara telescopica

Telefon: 0723 56 26 48;

Fax: 0244 51 43 83.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .