Murnic – Alegeti o firma autorizata in inchirierea automacaralelor!

Inchirieri-utilaje-grele-yIeHdAutomacaralele sunt masini de lucru extrem de utile in zilele noastre, destinate deplasarilor sarcinilor pe distante relativ scurte. Miscarile efectuate de o macara constau in general dintr-o ridicare urmata de o coborare a sarcinii. Foarte frecvent aceasta miscare de deplasare a sarcinii pe verticala se combina cu miscarea de deplasare pe orizontala, astfel ca sarcina agatata in dispozitivul de prindere si ridicata intr-un anumit punct poate fi coborata si lasata la sol in alt punct aflat in deschiderea sau raza de actiune a macaralei. Cu ajutorul macaralelor se pot efecuta deplasari de sarcini de marimi si forme variate in bucati sau un vrac in toate ramurile activitatii industriale, macaralele sunt folosite in incinta atelierlor de prelucari mecanice, in depozite de marfuri, pe santierele de constructii, in lucrarile de incarcare descarcare din gari si porturi, in industria siderurgica precum si in alte activitati din celelalte ramuri ale economiei nationale.

Data fiind dezvoltarea tot mai evidenta din domeniul constructiilor, exista numeroase firme pe piata care va pot comercializa sau chiar inchiria aceste macarale. Una dintre aceste companii se numeste Murnic si este din Ploiesti. De aici puteti inchiria, oricand aveti nevoie in activitatile pe care le intreprindeti, macarale telescopice cu capacitati de incarcare de la 10 la 80 de tone, pentru utilizare universala. Macaralele sunt masini de lucru utilizate pentru ridicarea sarcinilor si deplasarea acestora in raza lor de actiune. Prezenta macaralelor este indispensabila tuturor ramurilor productiei materiale: in exploatarea/ extractia materiilor prime, in procesarea acestora, la incarcarea-descarcarea si depozitarea produselor intermediare si finite, la montajul acestora, precum si la lucrarile de intretinere, reparatii si reabilitare.

Absolut toate utilajele Murnic sunt bine intretinute si sunt deservite de personal experimentat. Murnic doreste sa va usureze procesul de inchiriere macarale mobile si va va consilia cu profesionalism in legatura cu optiunile pe care le aveti in executarea lucrarilor. Fie ca doriti automacarale  Krupp, Faun, Terex, Liebherr, Volvo sau Daf-uri, firma din Ploiesti va ofera solutia potrivita pentru orice operatiune.

Pentru ca dumneavoastra sa aveti posiblitatea de a alege modelul de macara in functie de nevoile si necesitatile voastre, Murnic comercializeaza mai multe tipuri de automacarale, printre care: Automacara Krupp de 80t, Automacara Faun de 60t, Automacara Liebherr 1050 de 50t, Automacara XCMG 25t, Automacara Faun ATF 30-2, Automacara 25t Ianvaret, Automacara 20t DAF CF, Automacara 10t DAF CF si Automacara 10t Hydrom.

In ceea ce priveste conditiile de inchiriere, acestea sunt foarte avantajoase, preturile afisate incluzand transportul si TVA-ul. Combustibilul aferent deplasarii va fi asigurat de catre beneficiar, in functie de distanta parcursa si de tipul utilajului, iar pentru acele utilaje care depasesc greutatea de 25 tone si care parasesc orasul, taxa speciala de drumuri va fi suportata tot de carte beneficiar.

Pe langa aceste servicii de vanzare si inchiriere a utilajelor grele, compania Murnic din Ploiesti se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Dupa 18 ani de activitate pe piata din Romania firma se poate mandri cu rezultatele obtinute in urma muncii depuse, dovada fiind lipsa accidentelor si reclamatiilor legate de utilajele sau serviciile oferite.

Date de contact:

Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova

Persoana de contact: Nicolae Murea

Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383

Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com

Articol oferit de zoom-biz.ro.