Munca unui detectiv particular si lupta impotriva coruptiei

slide3

Coruptia este plaga cu cea mai mare prezenta in tara noastra, aceasta manifestandu-se atat la nivelul institutiilor de stat, cat si la cele private. Det Expert lupta impotriva acestei boli prin intermediul serviciilor sale pe care vi le punem la dispozitie. Orice act de coruptie pleaca in primul rand de la dorinta de a evita legea sau de a produce un prejudiciu in mod direct sau unul indirect. In cazul companiilor exista foarte multe incidente in care cazurile de coruptie pot aparea, creand astfel in mod direct un prejudiciu companiei, fie el unul material sau moral. Prin munca unui detectiv particular se pot aduce la suprafata aceste cazuri de coruptie sau de inselaciune in cadrul companiei, oferind astfel posibilitatea autoritatilor legale de a interveni si a oferi sanctiunile conforme legilor in vigoare.

Cum lucreaza un detectiv particular

In cadrul acestui articol vom urmari un caz fictiv de coruptie din cadrul unei companii, si cum un detectiv particular reuseste folosind metode si tehnici de investigatie conforme legislatiei dar si in deplin acord cu deontologia pe care intreaga echipa de la Det Expert o respecta si o urmeaza in mod constant.

Totul a inceput cu sosirea clientului nostru care a solocitat ajutorul unui detectiv particular pentru a verifica credibilitatea si moralitatea unui manager de sucursala. Datorita domeniului de activitate, o eventuala prezenta a unei persoane cu intentii rele ar putea duce in mod direct la punerea in pericol atat a imaginii companiei dar si a pozitei de lider a companiei. Pentru a-l putea ajuta pe client dar si pentru a oferi servicii complete, nu am oferit doar un singur detectiv particular ci am format o echipa de investigatie formata din experti in ancheta si investigatii. Complexitatea acestei misiuni este una care necesita o investigatie ampla, pe mai multe planuri pentru a putea stabili gradul de adevar al acuzatiei.

Un detectiv particular are rolul de a cerceta, investiga si a strange dovezi

Pentru a putea stabili cu corectitudine un verdict, orice detectiv particular stie ca trebuiesc aduse dovezi incontestabile si sustinute prin fapte si elemente ce vin sa stabileasca gradul de veridicitate a acestora. Pentru a putea obtine dovezile necesare sunt implicate anchete lungi si amanuntite, dar si multa rabdare. De asemenea, asa cum si autoritatile verifica eventualele acuzatii de coruptie, si noi putem folosi tehnici de infiltrare si de investigare sub acoperire pentru a verifica persoanele banuite.

Insa, spre deosebire de autoritati, un detectiv particular nu poate inlocui instanta de judecata, si nici nu poate oferi un verdict juridic. Insa, ceea ce poate o echipa de detectivi particulari, este sa ofere toate probele stranse autoritatilor legale in vederea stabilirii sentintei daca este cazul.

Compania Det Expert este prezenta pentru a va oferi cele mai profesionale servicii pentru a veni in ajutorul celor care vor sa afle adevarul. Va asteptam pe siteul nostru, www.detexpert.ro pentru a afla mai multe despre munca de detectiv particular dar si pentru a consulta deontologia noastra si mai ales, pentru a solicita informatii despre serviciile noastre. Va asteptam!