Motoare electrice Bacau sunt ideale pentru utilajele si masinile unelte

motoare electrice Bacau

Daca la inceput motoarele electrice erau utilizate pentru a pune in functiune barcile cu padele electrice ce erau actionate de baterii cu zinc, mai tarziu acestea au intrat in componenta locomotivelor si a autoturismelor mici. Astfel, cea mai veche masina dotata cu un motor electric a luat viata in anul 1898 si a fost construita de compania Porsche.
Astazi, exista masini electrice ce au autonomie foarte mare, de pana la 1.000 km, fiind dotate cu un motor electric foarte silentios ce se incarca la prize normale. Insa, motoare electrice Bacau se folosesc cu precadere in industrie avand rolul de a optimiza functionarea masinilor unelte si a diverse utilaje.

Motoare electrice Bacau se folosesc in cadrul sectoarelor industriale

Motoare electrice Bacau sau electromotoare sunt dispozitive electromecanice ce au capacitatea de a transforma energia electrica in energie mecanica.
De cate tipuri sunt motoarele electrice? O clasificare este binevenita. Astfel, exista:
1.Dupa tipul de curent electric ce le parcurge exista motoare de curent continuu si motoare de curent alternativ. Motoarele de curent continuu se clasifica la randul lor in motoare cu excitatie derivatie, motoare cu excitatie serie si motoare cu excitatie mixta. Motoarele de curent alternativ se clasifica in motoare sincrone, motoare asincrone trifazate si motoare asincrone monofazate;
2.In functie de numarul de faze ce stau la baza curentului avem motoare monofazate si motoare polifazate, adica cu mai multe faze.
Din ce sunt alcatuite motoarele electrice? Indiferent de tipul motorului se stie ca un motor are in componenta sa un rotor si un stator. Rotorul este de fapt partea mobila a motorului si este plasat in interiorul acestuia. Are in compozitie o armatura rotorica ce este responsabila de sustinerea infasurarii rotorice si un ax. In schimb, statorul este partea fixa din alcatuirea unui motor si se gaseste, in general, la exterior. Are in componenta sa carcasa, infasurarea statorica, armatura feromagnetica statorica si bornele de alimentare.

Motoare electrice Bacau gasesti de cumparat de la Facility Distrib

Facility Distrib pune la dispozitia tuturor clientilor sai motoare electrice Bacau monofazate sau trifazate cat si motoare electrice cu inverter incorporat.
Motoarele electrice monofazate isi gasesc intrebuintare in special in domeniul casnic. Le intalnesti la masinile de spalat, la frigidere sau aparatele de aer conditionat, insa se pot utiliza chiar si pentru utilajele si masinile unelete folosite in sectoarele industriale.
Motoarele trifazate sunt probabil cele mai raspandite motoare in industrie. Acestea se impart in motoare sincrone si motoare asincrone. Motoarele asincrone sunt in proportie de 95% cu rotorul in scurtcircuit. In schimb motoarele sincrone sunt prin inductie si pot pune in miscare chiar si usi glisante, benzi transportoare utilizate in aeroporturi, dar si la conducerea de trenuri de viteza mare.
Facility Distrib iti ofera solutii complete in ceea ce priveste motoare electrice Bacau, solutii eficiente si la un pret competitiv fara de care utilajele din industrie nu ar functiona. Important este ca de la Facility Distrib poti cumpara orice fel de motor electric pentru orice fel de utilaj industrial. Acestea sunt de calitate, rezista foarte multi ani si sunt produse de catre firme renumite.
Ai nevoie de un anumit model de motor electric? Ia legatura cu echipa Facility Distrib si aceasta ti-l va pune la dispozitie!
Ai nevoie de un anumit model de motor electric? Ia legatura cu echipa Facility Distrib si aceasta ti-l va pune la dispozitie!