Mopeka Impex – Si masina ta arata ca noua!

Produse-de-cosmetica-auto-Mpuw8Pentru a intretine interiorul si exteriorul autovehiculului tau, Mopeka Impex recomanda produsele de cosmetica auto profesionale. Masina ta va straluci in razele soarelui datorita produselor de cosmetica auto comercializate de Mopeka Impex. Cu ajutorul acestora vei putea intretine atat interiorul si exteriorul masinii, cat si motorul acesteia. Produsele au efect imediat si curata murdaria persistenta fara nicio problema, intr-un timp scurt. De la caroserie la tabloul de bord, Mopeka Impex este specialistul tau in produse de intretinere pentru masina. Firma iti propune o gama diversa de solutii de curatare, intretinere si cosmetizare pentru domeniul auto, astfel incat masina sa fie intotdeauna stralucitoare ca in prima zi.

Vei descoperi in cadrul firmei o gama variata de produse, cum ar fi: sampon auto, spuma superactiva, detergent de motor, emulsie siliconica, detergent de geamuri si parbrize, sapun pasta, detergent geam parbriz vara, detergent pentru covoare, agent degresare, pasta pentru spalari grele. Produsele sunt solubile in apa si sunt ambalate in flacoane, butoaie de polietilena sau butoaie metalice. Descopera toate produsele necesare care te vor ajuta sa speli, sa clatesti si sa cureti masina cat mai eficient si intr-un termen scurt! Produsele de cosmetica auto oferite de Mopeka Impex reprezinta cea mai buna solutie pentru ca masina ta sa aiba parte de o ingrijire atenta si eficienta. Pentru a utiliza produse de calitate si pentru a economisi bani, achizitioneaza produsele speciale de la Mopeka Impex! Masina ta merita numai solutii de cea mai buna calitate, pentru a fi cosmetizata si intretinuta. Produsele Mopeka Impex te fac sa iesi in evidenta si ofera masinii tale stralucirea si ingrijirea pe care le merita. Produsele comercializate de Mopeka Impex se gasesc la un bun raport calitate-pret. Detergentii comercializati garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, sunt fabricati in conformitate cu normele europene, au un miros placut si unii dintre ei sunt biodegradabili. Cu produsele de calitate superioara distribuite de Mopeka Impex ai garantia unui efect pozitiv de lunga durata, indiferent de tipul de vehicul sau dimensiunea acestuia.

Infiintata in Timisoara, Mopeka Impex se ocupa cu dezvoltarea, cercetarea, comercializarea si productia de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice, pentru diferite industrii. Produsele comercializate de firma sunt realizate din materie prima de cea mai buna calitate si respecta standardele europene. Societatea doreste cresterea calitatii acestora in raport cu preferintele clientilor si cerintele pietei. Personalul calificat al firmei iti sta la dispozitie cu solutii complete de detergenti si degresanti, sapunuri lichide, dar si emoliente si inalbitori.

Pentru mai multe informatii despre produsele de cosmetica auto comercializate de compania Mopeka Impex sau pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentanti. Contacteaza echipa firmei si alege produsele ideale dintr-o gama variata pentru ca necesitatile tale sa fie satisfacute! Pe site-ul firmei vei gasi si fise tehnice cu modul de utilizare si substantele din compozitia solutiilor de cosmetica auto. Achizitioneaza produsele de cosmetica auto oferite de Mopeka Impex pentru a efectua o curatenie “ca la carte”, fara a apela la spalatoriile auto.

 Datele de contact ale firmei Mopeka Impex

Adresa firmei: Str. Milos Cirneanski, Nr. 43, Timisoara, Timis

Telefon: 0256 293 200