Mopeka Impex-Producator sapunuri, de peste 20 de ani!

producator sapunuriLe folosim zilnic pentru a indeparta bacteriile si impuritatile de pe suprafata pielii dar si pentru a curata grasimea de pe vase. Chiar daca sunt considerate detalii banale, sapunurile ne influenteza stilul de viata. Un sapun bine ales are capacitatea de a oferi protectie 100% impotriva bacteriilor si de a ne hidrata tenul.

Un sapun de calitate indoielnica ne poate afecta pielea si poate duce la complicatii dintre cele mai grave. Asadar, analizeaza de doua ori eticheta sapunului inainte sa-l introduci in cosul de cumparaturi.

Multe sapunuri din comert promit mult insa rezultatele intarzie sa apara. Cel mai indicat este sa achizitionezi sapunuri direct de la producatori specializati. Astfel ai garantia unor produse de calitate si testate in laborator.

Gratie experientei in domeniu si tehnologiei la care are acces, Mopeka Impex, producator sapunuri, este furnizorul produselor certificate, utile atat in domeniul casnic cat si in cel industrial. Sapunurile Mopeka Impex sunt adaptate nevoii tale de curatenie!

Producator sapunuri-Mopeka Impex. Tot ce trebuie sa stii despre sapunuri!

Pentru majoritatea dintre noi, alegerea sapunului nu este decat o chestiune de eticheta. Gresit. Exista o gama diversificata de sapunuri, fiecare cu un set de avantaje si dezavantaje, in functie de caracteristicile pielii.

Tipuri de sapunuri si efectele lor asupra pieliiproducator sapunuri

In general, sapunul are la baza grasime animala, grasime vegetala si soda caustica. Dincolo de aceste elemente, sapunurile mai sunt formate si din coloranti, parfum si extracte naturale. Datorita formulei pe care o are la baza, sapunul poate indeparta grasimea si murdaria de pe piele, lasand in urma o suprafata catifelata si hidratata, insa nu este obligatoriu. Exista sapunuri care, in ciuda etichetelor si a recomandarilor, au un efect advers asupra pielii si asupra organismului, in general.

Sapunul antibacterian este un exemplu de ¨asa nu¨. Chiar daca lupta eficient impotriva bacteriilor, sapunul antibacterian usuca piela, accelerand procesul ei de imbatranire. Este recomandat sapunul antibacterian doar in cazuri speciale (munca in gradina, etc.).

Cel mai recomandat sapun este cel cu glicerina. Glicerina este un lichid pur care absoarbe apa din aer si este factorul esential in pastrarea delicatetii si sanatatii pielii. Sapunurile cu glicerina pot fi utilizate atat de copii cat si de adulti, indiferent de pH-ul pielii.

Mopeka Impex-Producator sapunuri pentru toate categoriile

producator sapunuriDin oferta Mopeka Impex, producator sapunuri, poti alege sapunuri lichide pentru casa dar si sapunuri lichide pentru activitati industriale sau medicale. Sapunurile produse in laboratoarele Mopeka Impex nu irita pielea si nu au efecte adverse pentru organism. Acestea conving printr-un miros placut, printr-o textura sidefata si printr-o eficienta dovedita.

Sapunurile Mopeka Impex sunt ideale pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea uscata, pielea sensibila, pentru pielea cu pete si pentru pielea mixta. Produsele contin componente care protejeaza pielea de uscare, fiind, totodata, igenice.

Mopeka Impex, producator sapunuri, iti pune la dispozitie o gama variata de sapunuri lichide, printre care:

– sapun lichid sidefat cu glicerina

– sapun lichid cu efect dezinfectant

– sapun lichid sidefat

– sapun lichid nesidefat

-sapun lichid sidefat casnic

– sapun detergent universal cu efect dezinfectant

Mopeka Impex, producator sapunuri, poate asigura orice cantitate de sapunuri lichide. In plus, firma iti pune la dispozitie cea mai comoda metoda de achizitionare: comanda online. Astfel, cu doar cateva click-uri ai sapunuri lichide livrate direct la domiciliu.

Intra pe www.mopeka.ro si comanda sapunuri de la Mopeka Impex, producator sapunuri.