Mopeka Impex- fabrica ta de detergenti

buton casniceSocietatea Mopeka Impex a luat nastere in anul 1993 in Timisoara, avand ca principal domeniu de activitate dezvoltarea, cercetarea, productia si comercializarea de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse auxiliare chimice pentru diferite industrii, s.a.

Fabrica de detergenti, Mopeka Impex are o misiune foarte bine definita pe care o urmareste cu strictete si anume cea de a oferi clientilor sai, o gama de produse eficiente, realizate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Detergentii si sapunurile, dupa cum bine stiti deja, sunt produsi de sinteza ce au o structura asemanatoare. Rolul lor este acela de spalare si curatare a diverselor suprafete, avand un efect extraordinar ce faciliteaza operatiunile de igienizare efectuate atat in locuinte, cat si in spatii cu o alta destinatie, indepartand multiple forme de murdarie.

Detergentii se produc in mod specializat pentru utilizarea in numeroase activitati de spalare si curatare, precum: imbracaminte, vase de bucatarie, piese mecanice industriale, pardoseli, fatade si pereti etc.

Fabrica de detergenti, Mopeka Impex va pune la dispozitie urmatoarele produse: sapunuri lichide, detergenti lichizi, detartranti, produse de cosmetica auto, produse pentru curatenie industriala, produse de curatenie pentru uz casnic, solutii pentru ignifugarea lemnului, a derivatelor acestuia si a materialelor textile etc. Fiecare dintre ele sunt insotite de certificate de analiza a calitatii, iar echipa de specialisti a companiei va sta oricand la dispozitie pentru a va furniza toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la produsele oferite.

Produsele pe care le fabricam sunt rezultatul unor cercetari de ultima ora in domeniu, acestea fiind concepute in colaborare cu unele dintre cele mai renumite institutii si in conformitate cu normele europene de productie si depozitare. Dispunem de tehnologie de varf, de utilaje moderne si „ingrediente” de exceptie astfel ca detergentii si celelalte produse pe care le realizam, sunt de calitate superioara.

Mopeka Impex va intampina cu produse de calitate la preturi excelente de a caror eficienta veti fi mai mult decat multumiti. De-a lungul timpului, industria fabricarii de detergenti a cunoscut o dezvoltare extraordinara, in prezent existand pe rafturile magazinelor, sute de sortimente de agenti de curatare. Detergentii realizati de catre societatea noastra detin toate calitatile pe care trebuie sa le aiba aceste tipuri de produse, indeplinind conditiile de eficienta si siguranta pentru sanatatea omului si a mediului inconjurator.

Firma timisoreana are implementat un sistem de management al calitatii si mediului, fiind certificata ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005. Produsele cu a caror productie ne ocupam sunt concepute din materie prima de cea mai buna calitate, atent selectionata.

Obiectivul companiei este acela de a imbunatati calitatea produselor, tinand cont de cerintele pietei si de normativele legislative din domeniu, iar colaborarile pe care le avem cu diferite institutii de cercetare atat din tara, cat si din strainatate, ne ajuta foarte mult, in acest sens.

Profesionalismul, promptitudinea, eficienta si amabilitatea cu care am raspuns fiecarei solicitari in parte, ne-au ajutat sa ne mentinem in topul firmelor de specialitate.  Personalul nostru este unul calificat si bine pregatit ce va intampina cu solutii complete care va vor aduce satisfactia maxima.