Montaco Serv – produse de top pentru proiectele tale!

Te-ai saturat de acoperisul cel vechi si vrei ceva modern, cu tigle metalice rezistente si divers colorate?

Vrei burlane, jgheaburi, piese de finisaj sau garaje?

Cauti diverse accesorii de etansare, la preturi fara concurenta?

Vrei o structura de rezistenta a acoperisului, realizata de profesionisti in domeniu?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Montaco Serv din Ploiesti!

Avand experienta in domeniu, firma Montaco Serv este partener autorizat al companiei Arcelor Mittal, un lider mondial in industria otelului. Iar acest parteneriat le confera clientilor Montaco Serv produse de calitate deosebita, comercializate la preturi fara concurenta.montaco

Montaco Serv comercializeaza numeroase modele de tigle metalice, divers colorate, dar si piese de finisaj, jgheaburi, garaje si accesorii de etansare, in diferite dimensiuni.

La Montaco Serv din Ploiesti vei gasi cu siguranta ceea ce cauti, profesionistii companiei fiind mereu pregatiti sa iti ofere atat consultanta tehnica de specialitate, cat si diverse idei si solutii pentru proiectele tale.

Specialistii Montaco Serv te pot ajuta sa alegi produsele potrivite de care ai nevoie si pentru montarea structurilor din lemn aferente acoperisurilor de tot felul.

Montaco Serv colaboreaza cu firme de renume in domeniu, ce le imprima produselor comercializate o calitate speciala:

  • Soudal – producator de marca in domeniul adezivilor, izolantilor, al materialelor pentru acoperisuri
  • Fakro – fabricant de ferestre de mansarda la nivel international
  • Gunnebo – liderul solutiilor de securitate la nivel mondial

Compania Montaco Serv executa doar lucrari de calitate superioara, insotite intotdeauna de garantia aferenta, produsele utilizate in cadrul proiectelor corespunzand normelor de certificare in managementul calitatii.

Daca ai nevoie de diverse tigle metalice pentru acoperisuri sau ferestre pentru mansarda, de accesorii, de burlane sau jgheaburi, de produse de finisaj sau garaje metalice, la Montaco Serv vei gasi cu siguranta produsul dorit, la preturi mult sub cele practicate de concurenta.montaco 1

In oferta companiei Montaco Serv din Ploiesti gasesti si diferite tipuri de burlane, produsele fiind calitative si rezistente la toate conditiile meteo nefavorabile (ploi acide, compusi sulfurosi din aer, vant, ingheturi puternice).

Firma Montaco Serv din Ploiesti iti ofera burlane din gama IGUAZU (fostul RIDAB), acestea fiind special destinate evacuarii apelor pluviale.montaco 2

La confectionarea burlanelor comercializate de Montaco Serv se foloseste otel gros de 0,6 mm, protejat cu un strat de zinc ( 275 g/m² ) si vopsit pe ambele parti cu un strat de poliester 50 µm.

Produsele sunt rezistente, fiabile si au o durata mare de viata, sistemul de evacuare al apelor IGUAZU respectand intocmai standardele europene AN-612.

Montaco Serv din Ploiesti iti ofera pe langa burlanul propriu-zis si cotul de 70 de grade, ramificatia de 60 de grade, bratara burlanului, dispozitivul de evacuare, piesa intermediara, elementul de reductie, dar si piesa Lovis.

Pentru calitate si performanta, alege produsele comercializate de un lider in domeniu!

Alege din oferta completa a companiei Montaco Serv din Ploiesti!

Montaco Serv – produse de top pentru proiectele tale!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: str Elena Doamna, nr 44
Telefon: 0751 090 272

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!