Montaco Serv comercializeaza jgheaburi in Ploiesti!

Jgheaburi-Ploiesti-0HpTKIn momentul in care iti construiesti propria casa, trebuie sa te asiguri ca elementele structurale ale acesteia te vor proteja impotriva unei game variate de factori externi daunatori (infiltratii de apa, temperaturi scazute, temperaturi ridicate, etc). Dintre toate partile structurale ale unei cladiri, cea care intampina defectiuni, cel mai des, este acoperisul, din cauza ploilor abundente, a zapezii sau a ghetii. Pentru a preveni aparitia problemelor legate de infiltratiile de apa, trebuie sa te asiguri ca acoperisul tau este construit din elemente superioare din punct de vedere calitativ, dar si ca dispune de toate dotarile si accesoriile necesare. In cazul in care ai nevoie de jgheaburi pentru casa ta si locuiesti in Ploiesti, Montaco Serv iti vine in ajutor cu produse de calitate la preturi avantajoase!

De ce este importanta montarea jgheaburilor?

Exista persoane care ignora importanta jgheaburilor deoarece nu gasesc un model care sa le fie pe plac si sa se potriveasca cu aspectul exterior al locuintei lor; din pacate, aceasta decizie va fi regretata in curand, din cauza pagubelor provocate de infiltratiile de apa. In urma ploilor abundente sau a ninsorilor, in cazul in care acoperisul nu are orificii special amenajate pentru scurgerea corecta a apei, aceasta poate sa se infiltreze in peretii exteriori, creand o serie vasta de probleme. Mai mult decat atat, in cazul in care jgheaburile nu sunt utilizate impreuna cu burlane, apa se va scurge peste tot in jurul locuintei, avand ca si consecinta aparitia noroiului chiar si pe caile de acces inspre locuinta. Utilizarea jgheaburilor, impreuna cu burlanele, iti permite sa controlezi cantitatile de apa ce se scurg de pe acoperis si sa le redirectionezi in santuri special amenajate.

Jgheaburile marca Iguazu oferite de Montaco Serv

Montaco Serv iti pune la dispozitie jgheaburi pentru acoperis marca Iguazu, unul dintre liderii de pe piata actuala. Jgheaburile comercializate sunt extrem de rezistente odata cu trecerea timpului, fiind confectionate din otel de 0.06 mm, acoperit cu un strat de zinc si vopsit cu un strat de poliester. Astfel, acestea nu vor avea de suferit in urma ploilor acide, a inghetului sau a cantitatilor mari de zapada. Mai mult decat atat, structura jgheaburilor nu ingreuneaza structura casei, singurul scop fiind acela de a proteja celelalte parti componente.

Jgheaburile iti vor fi distribuite impreuna cu toate componentele necesare asamblarii: coltar de 90 de grade, coltar de 135 de grade, capacul pentru jgheab, imbinarea, racordul, adaptor flexi, pana flexibila de diverse tipuri si, desigur, jgheabul propiu-zis. Racordurile sunt disponibile intr-o multitudine de culori: maro, aramiu, gri, rosu, alb si negru, pentru ca aspectul lor sa se potriveasca cu exteriorul cladirii. In plus, jheaburile sunt foarte usor si rapid de montat, nefiind necesara o pregatire profesionala (insa, nu iti recomandam sa le asamblezi singur in cazul, in care nu ai niciun tip de cunostinte in domeniu).

Pentru a-ti oferi un sistem complet de evacuare a apei scurse de pe acoperis, Montaco Serv iti pune la dispozitie si burlane, realizate din aceleasi materiale rezistente ca si jgheaburile.  La fel ca si in cazul jgheaburilor, burlanele iti vor fi livrate impreuna cu toate componentele si accesoriile necesare montarii.

Alege jgheaburile Ploiesti Montaco Serv! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.montaco.ro !