Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h cu Cardio Med

Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h cu Cardio MedMonitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h este o procedura utila intrebuintata pentru obtinerea unui diagnostic corect in ceea ce priveste hipertensiunea arteriala. Pacientii care sufera deja de TA sunt astfel monitorizati mai eficient, iar tratamentul administrat va fi personalizat si se va potrivi fiecarui client in parte in functie de problemele sale de sanatate.

Indiferent ca esti varstnic, ca esti gravida, ca suferi deja de hipertensiune arteriala sau ca esti doar suspectat de aceasta boala, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h este un serviciu care te va ajuta sa ai grija de sanatatea ta!

Ce este monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h?

 

Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h presupune masurarea TA sau a tensiunii arteriale cu ajutorul unui aparat special pentru aceasta operatie, aparat portabil. Acest aparat este prevazut si cu o manseta ce se ataseaza bratului pacientului. Manseta se umfla intermitent – pe timp de noapte se umfla din ora-n ora, iar ziua din 30 in 30 de minute. Intreaga operatie dureaza timp de 24 de ore.

La ce foloseste aceasta masurare atat de atenta? Astfel se stabilesc valorile, apoi acestea vin masurate de catre un computer pentru ca mai tarziu sa fie citite si interpretate de catre un medic.

Cand este indicata monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h?

 

Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h este indicata in urmatoarele situatii:

1. In cazul in care exista suspiciuni de tensiune arteriala de tip “halat alb”, adica valori mari ale tensiunii la cabinet si valori mici acasa fara ca acesti pacienti sa sufere din cauza obezitatii, diabetului sau a altor boli ce se asociaza cu TA;

2. In cazul in care exista suspiciuni de tensiune arteriala “mascata”, adica valorile sunt normale la cabinet, insa mari la domiciliu;

3. In cazul in care exista suspiciuni ale tensiunii arteriale rezistente la tratament;

4. Atunci cand tensiunea arteriala variaza in cursul aceleiasi zile sau in zile diferite;

5. Atunci cand exista suspiciune de hipotensiune arteriala ortostatica prezenta in special la diabetici si la persoanele in varsta;

6. Gravide cu tensiune mare;

7. Apnee in somn.

Avantaje monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h

Printre cele mai mari avantaje ale monitorizarii ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h se numara:

– posibilitatea de a realiza masuratori multiple ale tensiunii arteriale;

– identifica fenomenul numit “halat alb”;

– evalueaza cu succes diferentele ce apar intre zi si noapte la capitolul tensiune arteriala;

– se poate repeta ori de cate ori este nevoie fara efecte adverse;

– orienteaza conduita terapeutica, fiind de mare ajutor medicului.

Cardio Med iti propune monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h la preturi avantajoase

Daca esti din Targu Neamt si ai nevoie de monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h, Cardio Med este o clinica particulara care-ti poate realiza acest serviciu la un pret mai Monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h cu Cardio Med1mult decat accesibil.

Cardio Med are grija de sanatatea inimii tale, iar profesionistii clinicii se vor ingriji de tine ca la carte, medicii Cardio Med vor interpreta valorile rezultate de pe urma monitorizarii, iar in caz de probleme iti vor prescrie tratamentul potrivit.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale 24 h de la Cardio Med. Ai nevoie de informatii suplimentare despre clinica si serviciile Cardio Med? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0745-561.254.

Articol oferit de zoom-biz.ro.