Momente de relaxare in piscina chiar si dupa lasarea serii? – Solar Watts

Corpuri-de-iluminat-piscine-In2yEDaca va place sa petreceti momente de relaxare in piscina din curtea casei chiar si dupa ce luna a luat locul soarelui, in primul rand trebuie sa va asigurati ca aceasta locatie care va aduce liniste si pace, este iluminata in mod corespunzator. De asemenea, daca sunteti proprietarii unui hotel, al unei pensiuni sau al unui centru spa in cadrul carora piscina reprezinta o piesa de rezistenta cautata si dorita de catre oaspetii vostri atunci trebuie ca si voi sa aveti grija ca acest lucru sa fie indeplinit. Cum? Foarte usor- achizitionand corpurile de iluminat piscine oferite de catre compania Solar Watts la un raport excelent calitate-pret. Acestea reprezinta o solutie deosebita pentru iluminarea eficienta a piscinelor, conturand, in acelasi timp, un spatiu si o atmosfera magica, mai ales daca optati pentru diferite culori, precum: galben, albastru, rosu, verde, s.a.

Corpurile de iluminat pe care le comercializam sunt pe baza de LED, tehnologie inovatoare in acest domeniu, fiind capabile sa inlocuiasca cu succes, corpurile clasice de iluminat subacvatice, rezistente la apa. Aceste produse au o durata indelungata de exploatare (50.000 de ore), contribuie la reducerea semnificativa a costurilor pentru energia electrica (80%), costurile de intretinere sunt scazute, prezinta o rezistenta crescuta la vibratii si socuri mecanice, se bucura de o functionare optima chiar si la temperaturi extreme, dispun de circuite electronice solide, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, emisiile de CO2 sunt reduse considerabil, nu contin mercur toxic sau plumb etc.

Corpurile de iluminat pentru piscine pe care le oferim spre vanzare pot fi utilizate si in alte aplicatii: bazine de inot, fantani arteziene, iazuri, cascade, jeturi spumante, s.a. Puteti alege dintr-o varietate de astfel de produse ce detin diferite caracteristici tehnice in functie de necesitatile si preferintele fiecaruia dintre voi. Fluxul luminos, numarul de leduri, puterea, voltajul, diametrul, rata IP sunt parametrii ce difera de la model la model. Pentru a cunoaste oferta completa, va invitam sa accesati pagina de internet a companiei solarwatts.ro sau sa luati legatura cu reprezentantii acesteia.

Compania Solar Watts a fost infiintata in anul 2009, avand ca obiect principal de activitate, productia, importul, distributia si montarea panourilor solare pentru producerea energiei fotovoltaice, precum si a corpurilor de iluminat pe baza de led-uri. Produsele din urma au o larga intrebuintare, putand fi utilizate in cadrul locuintelor personale, hoteluri, mall-uri, fabrici, parcuri, hale, spitale, tuneluri, strazi etc. Compania Solar Watts detine certificate de calitate: CE, Rohs, UI, echipa noastra fiind preocupata de protejarea mediului inconjurator, oferind produse in acord cu normativele legislative in acest domeniu, la preturi competitive.

Portofoliul bogat de clienti pe care l-am acumulat in decursul timpului reprezinta o dovada vie a capabilitatii personalului companiei, a calitatii produselor si serviciilor oferite. Daca doriti sa va convingeti si sa alegeti o solutie avantajoasa (atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al functionalitatii) in ceea ce priveste iluminarea spatiilor interioare si exterioare, precum si producerea energiei electrice, va rugam sa ne contactati. Veti fi surprinsi in mod placut de amabilitatea si profesionalismul echipei Solar Watts.