Moldotrans asigura servicii de transport utilaje

Doresti sa apelezi la o companie care se ocupa de transportul intern de marfa? Ai nevoie de ajutorul unor specialisti pentru ca totul sa se realizeze in cele mai bune conditii fie ca ai nevoie de servicii de transport utilaje, transport agabaritic, transport marfuri periculoase. Moldotrans iti sta la dispozitie si iti asigura cele mai bune servicii raportate la cele mai mici preturi.

Utilajele au o greutate considerabila si transportul lor ar putea fi o problema. Nu si pentru Moldotrans. Compania dispune de camioane suficient de mari ca sa poate asigura un transport atat de greu si voluminos. Marfa va fi tranpsortata in siguranta in cel mai scurt timp si pe rute cat mai sigure.

Pentru a beneficia de servicii de transport utilaje apeleaza la Moldotrans

Misiunea companiei a inceput in anul 1992 si a evoluat treptat. Cei de la Moldotrans au pornit afacerea cu o singura masina ajungand in prezent sa detina un adevarat parc auto. Nu multe companii au posibilitatea sa transporte utilaje de diferite dimeniuni. Deoarece Moldotrans a dorit sa acopere mare parte din necesitatile clientilor, compania s-a orientat spre diversitatea serviciilor pe care le putea presta. Compania se ocupa si de logistica tranporturilor.

Masinile utilizate pentru transportul marfurilor sunt verificate periodic si functioneaza corespunzator. Marfa transportata este asigurata in caz de avarie, furt, sau accident. Compania respecta toate normele legale aflate in vigoare. Soferii angajati au in spate ani buni de experienta si sunt capabili sa conduca toate tipurile de autovehicule. Acestia conduc corect, regulamentar si cunosc foarte bine traseele pe care trebuie sa le urmeze. Dau dovada de seriozitate, respect si promptitudine de fiecare data. Pentru o maxima eficienta soferii aleg rutele cele mai putin aglomerate astfel incat transportul sa se realizeze in cel mai scurt timp.

Transport utilaje – serviciu asigurat de Moldotrans

Pentru a asigura serviciul de transport utilaje Moldotrans detine camoiane dotate corespunzator, capabile sa transporte pana la 10 tone. Prin urmare poti transporta o gama larga de echipamente agricole, tractoare, echipamente industriale, excavatoare si multe altele. Marfa este transportata in cele mai bune conditii si ajunge la destinatie in perfecta stare. Soferii sunt experimentati si cunosc cele mai bune si scurte drumuri astfel incat transportul sa se realizeze in timp util. Nu exista prea multe companii care sa asigure marfa transportata, iar acesta este un aspect important pe care compania mizeaza.

Serviciul de transport utilaje este asigurat in cele mai sigure conditii, iar marfa este verificata periodic. Utilajele, indiferent de dimensiunea lor, vor fi prinse corect astfel incat sa nu existe incidente in timpul transportului. In cazul in care, in timpul tranportului, apare o situatie neprevazuta, marfa transportata beneficiaza de asigurare. In felul acesta clientul nu iese in pierdere.

Pentru a beneficia de serviciile pe care Moldotrans le asigura nu ezita sa ii contactezi. Foloseste formularul de contact pe care il gasesti pe pagina online detinuta de Moldotrans, sau apeleaza la numarul de telefon 0744.524.484. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie. O echipa instruita te va ajuta cu servicii de transport utilaje indiferent de destinatie.