Mochetele Kledor – Solutii ideale pentru orice podea!

mochetaExista modalitati variate de a da un aer nou unei incaperi, fie ca vorbim aici de o camera obisnuita, un hol sau o sala de sedinte. Una dintre aceste modalitati este reprezentata de modul in care amenajam suprafata. Si aici exista posibilitati variate, insa acestea sunt diferentiate adeseori de calitate si implict de pretul de achizitie. Daca vreti sa imbinati caracteristici precum calitate, efect estetic si pret accesibil, atunci ar trebui sa va indreptati atentia catre mochete. O mocheta este o solutie simpla pentru a acoperi si a proteja suprafata unei camere, modificand si efectul estetic al acesteia. Fiind usor de amenajat, intretinut si avand un pret mai mic decat alternativele existente (covoare elegante, parchet din lemn masiv), o mocheta este ideala pentru a acoperi podeaua oricarei camere.

Pentru a satisface orice cerinta, firma Kledor din Bucuresti va vine in ajutor cu mai multe tipuri de mocheta. Materialul din care este realizata poate fi natural (lana, bumbac, in, paie) sau sintetic (fibre sintetice, plastic reciclat). Varietatea de culori si tipare disponibile sunt pentru pretentiile tuturor.

Modele de mochete pe care le gasiti la firma din capitala sunt:

– mocheta in role sau dale;

– mocheta din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri;

– mocheta crosetata sau tesuta;

– mochete ignifugate si antistatizate;

– mocheta cu aspect buclat, velurat sau tuns in diverse combinatii;

– mocheta netesuta (needlepunch) pentru trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatii expozitionale;

– mocheta pentru trafic mediu, intens sau extrem;

– mocheta cu un confort bun, foarte bun sau lux;

– mocheta cu personalizare in orice desen sau culoare, conform colectiilor standard lansate de producatori sau a logo-urilor propuse de client;

Mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile, precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata in casa sau in spatii comerciale.

Culorile mochetei Kledor vor da intotdeauna viata unei incaperi, respectand in acelasi timp dorinta dumneavoastra de a va exprima propria personalitate prin intermediul propriului camin. O serie de culori vesele vor reprezenta acel strop de nebunie al unei locuinte ce indeamna la detasare de problemele cotidiene, la relaxare si la energizarea starii psihice. Asadar, bucuria intensa se poate chema in interiorul locuintei dumneavoastra prin simpla acoperire a pardoselei cu o mocheta in culori vibrante.

Mai presus de toate aceste aspecte psihologice, mocheta are deosebitul rol de a infrumuseta fiecare incapere, pretandu-se oricarui stil decorativ. O mocheta in culori vibrante este si mai usor de integrat in amenajarea unei case, intrucat aveti de urmat o regula foarte simpla care denota doar bun gust. Pentru a va bucura de un ambient degajat, dar totodata optimist, asortati mochetei in culori vibrante accesorii sau obiecte decorative intr-o singura nuanta, de preferat opusa ei.

Inainte de a va bucura de toate aceste avantaje ale unei mochete exceptionale, aveti grija de etapele fundamentale care trebuie respectate inainte de montarea ei. Inainte de toate, solul trebuie pregatit prin eliminarea grasimii, umezelii ce ar putea scurta durata de viata a mochetei. Apoi pe spatele mochetei se intinde adezivul cu ajutorul unui spaclu, dupa care mocheta trebuie intinsa cat mai bine posibil pentru a nu ramane cute. Ultima etapa este finisarea, unde trebuie eliminat surplusul de material ramas, sau in cazul in care mocheta este montata pe intreaga suprafata a camerei se poate opta pentru plinta. Numai daca veti colabora cu o echipa precum cea de la Kledor, veti fi siguri de o durata de viata cat mai lunga a mochetei dumneavoastra.

Produsele firmei din capitala sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu din Europa: Nordpfeil, Maltzhan, Grundorf – Germania, Tapibel, Balta – Belgia, Milliken – Danemarca, Schmidt – Irlanda, Estillon – Olanda, Agnella – Polonia, Graboplast – Ungaria, REMP – Italia.

Date de contact:

Adresa: Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Bucuresti, Sector 4, cod postal 041783

Tel / Fax: 031.422.96.05 / 0746.242.912

E-mail: office@kledor.ro

Id Skype: officekledor

Articol oferit de zoom-biz.ro.