Mobonline.ro – furnizorul tau de solutii de amenajari interioare si mobilier

Vreti sa achizitionati un parchet de calitate, care sa impresioneze prin culoare, textura si durabilitate? Doresti sa colaborezi cu o companie specializata in domeniul fabricarii mobilei care sa aiba in componenta sa si specialisti in domeniul amenajarilor interioare? Nimic mai simplu! Colaboreaza cu firma Axil si vei gasi raspunsurile la toate intrebarile prezentate mai sus, deoarece dumnealor detin toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai solutii personalizate in materie de mobilier si amenajare interioara.

parchet-laminat-quickstep-stejar-captusit-qst015Cea mai populara metoda de finisare a podelei – Parchet Laminat

In momentul in care incepi procesul de amenajare al unei locuinte vei tine cont atat de stilul decorativ, cat si de alegerea potrivita a culorilor, pieselor de mobilier si finisajelor.

Cel mai popular tip de finisaj pentru podea este, cu siguranta, parchetul. Acesta poate fi folosit in diferite tipuri de incaperi precum dormitorul sau biroul, in cele cu trafic intens, in cele de tranzit, cat si in acele incaperi unde umiditatea este crescuta, pentru fiecare dintre aceste spatii existand un anumit tip de parchet special conceput sa reziste conditiilor prezentate.

Atunci cand alegi parchetul pentru locuinta ta trebui sa ai in vedere tipul (masiv, stratificat, industrial, laminat) si mai apoi culoarea acestuia. Vei alege culoarea in functie de finisajele geamurilor si ale usilor si tinand cont, in acelasi timp, si de stilul decorativ general al locuintei.

Mobonline – Magazin online care ofera game diversificate de modele de parchet laminat

Folosirea parchetului este un atu esential in realizarea unui aspect placut al casei dumneavoastra. Acesta este foarte usor de intretinut si, in acelasi timp, ecologic. Eleganta la un pret accesibil – acesta pare motivul principal prentru care acest tip de finisaj al podelelor a devenit cel mai popular.

Pe site-ul www.mobonline.ro veti gasi o gama foarte variata de tipuri de parchet, ideale pentru diferite tipuri de incaperi. Daca v-ati hotarat sa va montati parchet laminat in locuinta, atunci ar trebui sa va faceti putin timp pentru a consulta gama de produse a companiei Axil. Daca nu sunteti hotarat, specialistii firmei Axil va pot oferi servicii de consultanta pentru ca dumneavoastra sa alegeti tipul de parchet care se potriveste perfect locuintei.

Daca optati pentru parchet laminat Quick Step, ati facut una dintre cele mai bune alegeri, deoarece acest tip de parchet se dovedeste a fii intotdeauna foarte rezistent, durabil si usor de intretinut. In plus de asta, Mobonline.ro va ofera posibilitatea sa alegeti dintr-o gama foarte diversificata de modele si culori.

Mobonline.ro – Magazin online de mobilier si decoratiuni interioare

Firma Axil Srl. din Covasna este o companie de distributie de obiecte de mobilier prin intermediul site-ului web. Dumnealor importa produse de calitate fabricate in Romania, Ungaria si Italia. Daca veti vizita site-ul companiei veti vedea faptul ca puteti alege dintr-o gama foarte diversificata de piese de mobilier (canapele, coltare, covoare, saltele), dar si diferite elemente de amenajari interioare precum parchetul.

Pentru orice comanda ce depaseste suma de 199 de lei, transportul va fi gratuit, indiferent de locatia dumneavoastra.

Date de contact:

Denumirea firmei: Axil Srl.;

Numar de telefon: 0372 77 00 77.

Localitate : Targu Secuiesc, jud. Covasna .