Mobilier urban de la Eurostart!

Pentru ca imaginea unui oras conteaza foarte mult, aceasta reprezentand principalul element care poate atrage turisti, va recomandam sa achizitionati mobilier urban de la Eurostart din Oradea!

Ce mobilier urban va oferim?

Din cadrul magazinului companiei Eurostart, aveti posibilitatea de a achizitiona o serie de piese de mobilier urban de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Dintre acestea amintim:

  • banci de beton;
  • banci metalice;
  • jardiniere;
  • cosuri de gunoi;
  • scrumiere;
  • delimitari arhitectonice;
  • cismele si fantani;
  • rastele pentru biciclete;
  • luminatoare stradale.

Pentru a decoperi oferta completa si mai multe informatii despre fiecare produs in parte, va invitam sa accesati pagina de internet a companiei: eurostart-oradea.ro sau sa luati legatura cu personalul nostru ce va sta la dispozitie cu orice informatii de care aveti nevoie.

Caracteristici generale mobilier urban

mobilier urbanProdusele de mobilier urban care se gasesc in stocul magazinului nostru, sunt validate oficial prin teste de laborator certificate. Acestea prezinta o rezistenta crescuta la ciclurie de inghet- dezghet, la temperaturi inalte si scazute, la intemperii (ploi, raze UV etc.), sunt rezistente la flexiune si compresiune, asigura o durata indelungata de exploatare, au o constructie robusta si compacta, au un aspect estetic deosebit etc. In functie de cerinte si necesitati, mobilierului urban i se poate aplica un tratament superificial anti-grafitti sau un tratament superificial de hidrofugare. Mobilierul executat din beton este produs in doua categorii de finisaje: Basic sau Petra.

Mobilierul urban este destinat amenajarii unor diferite spatii: parcari, parcuri, zone rezidentiale, comercialesi publice. Poate fi realizat in diferite nuante, precum: gri, alb, ocru si multe altele. In ceea ce priveste dimensiunile, materialele din care sunt confectionate si alte aspecte, puteti afla mai multe detalii de pe site-ul nostru.

Despre compania Eurostart

Compania Eurostart cu sediul in Oradea s-a dovedit a fi partenerul de incredere al fiecarui client care a apelat la serviciile si produsele sale, oferind solutii optime si eficiente atunci cand vine vorba de managementul deseurilor si de distribuirea produselor industriale, a spatiilor de joaca pentru copii, a mobilierului urban etc.

Societatea oradeana a luat nastere in anul 2006, evoluand treptat in decursul timpului reusind sa castige renumele pe care si l-a dorit sa-l aiba inca din momentul infiintarii, datorita produselor de calitate superioara pe care le distribuie, precum si datorita preturilor competitive pe care le practica. Produsele comercializate provin de la firme cunoscute din Europa. Raspundem fiecarei solicitari in parte cu promptitudine si seriozitate, oferind flexibilitate si disponibilitate in tratarea tuturor cerintelor. Orientarea catre client, profesionalismul,  comunicarea, respectul si integritatea sunt valorile de la care nu facem rabat niciodata.

Pentru ca voi sa faceti alegerile care sa corespunda necesitatilor si preferintelor voastre, echipa companiei se ocupa sa va furnizeze sfaturi practice si utile, fara niciun cost suplimentar.

Portofoliul bogat de clienti acumulat in decursul activitatii noastre denota capabilitatea personalului si garantia faptului ca veti beneficia de solutii adecvate, care sa se plieze cu succes pe fiecare caz in parte. Venim in sprijinul vostru cu solutii viabile atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic. Va asteptam pentru a va convinge!