Mobilier Horeca de la Evo Horeca

429814_391797264182465_219112768_nPiesele de mobilier nu pot lipsi din viata noastra, din caminul nostru, din locurile pe care le frecventam, cum ar fi cafenelele, restaurantele, hotelurile, si de cele mai multe ori o piesa de mobilier bine lucrata da viata locului in care ne aflam. Fie ca vorbim de mobilierul de exterior sau de interior, din lemn, piele sau chiar materiale revolutionare, pliabile sau nu, piesele de mobilier sunt o adevarata emblema sau eticheta a simtului estetic. Pentru firmele mici si mijlocii, dar si pentru companiile mari, pentru restaurantele de lux, dar si pentru pensiunile mai mici, mobilierul oferit de Evo Horeca este ideal, oferind solutii elegante pentru firma dumneavoastra, la cele mai bune preturi.

De ce sa alegem mobilierul Horeca?

Firma Evo Horeca are o misiune clara pe piata din Romania, aceea de a asigura mobiler de buna calitate clientilor, si de a transforma clientii in adevarati prieteni. Profesionalismul, onestitatea si flexibilitatea sunt cele trei mari atuuri pe care insasi clientii le-au descoperit colaborand cu firma Evo Horeca. Echipa Evo Horeca este dinamica, bine sudata, foarte bine informata si de ce nu, talentata, angajatii avand responsabilitati clare si precise si un simt estetic deosebit. De asemenea, firma Evo Horeca comercializeaza mobilier din materiale de cea mai buna calitate, piesele fiind finisate cu grija de specialisti, pentru ca viitorii clienti sa fie multumiti. In fond, o piesa de mobilier poate fi pastrata ani de zile inainte de a fi schimbata, ceea ce inseamna ca alegerea acesteia trebuie facuta cu mare grija. Iar, de cele mai multe ori, aranjarea pieselor de mobilier poate atrage clientii, prin culorile vii si designul inovativ. Compania Evo Horeca are clienti din cei mai diversi, de la persoane fizice la cafenele, restaurante de lux, hoteluri, care comanda mobilier horeca datorita aspectului deosebit si a durabilitatii materialelor. Cele patru motive pentru care alegem mobilierul horeca sunt garantia (unele produse au pana la cinci ani garantie), experienta (peste 12 ani de experienta pe piata), preturile mici (Evo Horeca ofera piese de mobilier la preturi de producator si importator) si livrarea gratuita oriunde in Romania.

Un brand romanesc de traditie – mobilierul Horeca

Piesele de mobilier Evo Horeca sunt lucrate cu grija, cu simt de raspundere de catre specialisti in domeniu, finisate pentru a atrage privirile si pentru a satisface nevoile clientilor. Designul este suta la suta romanesc, si clientii vor beneficia de consultanta de specialitate pentru a alege cele mai bune piese de mobilier horeca, potrivite afacerii pe care o gestioneaza si spatiului in care isi desfasoara activitatea. Fie ca este vorba de o gelaterie, de un bar, de un restaurant, de o pensiune sau de o cofetarie, mobilerul horeca este solutia ideala, mai ales ca produsele sunt livrate gratuit oriunde in tara, insotite de o echipa de specialisti in montajul produselor cu o complexitate mai ridicata. Asadar, fie ca aveti nevoie de un bar, de canapele sau fotolii, de scaune mai inalte de bar, de terasa sau de tabureti, de mese sau de leagane exterioare, de carucioare ori de mobilier lounge, de mobilier office sau de corpuri de iluminat, Evo horeca este solutia ideala!