Mobilier cu fronturi mdf

fronturi mdf

            Mobilierul este cel care ofera suflet unei camere. In cazul unei bucutarii, pe langa insufletirea pe care o ofera mobilierul, acesta are si un important rol practic, in mod evident, o bucatarie fara mobila ar fi cam inutila. Next Front va ofera posibilitatea de a va echipa bucataria cu cel mai modern mobilier care, datorita utilizarii de fronturi mdf ofera un aspect unic, placut si mai ales modern.

Fronturi mdf pentru un design modern si placut

Utilizarea de fronturi mdf aduce o serie de avantaje, atat din punct de vedere al designului, cat si cel ce vizeaza utilitatea mobilierului. Desi in cele mai multe situatii aceste fronturi mdf sunt folosite pentru mobilierul din bai sau bucatarii, exista modele de corpuri de mobila cu astfel de accesorii si pentru livinguri sau dormitoare. In esenta, fronturile mdf sunt placaje ornamentale realizate fie din lemn, rasini sau material PVC ce se aplica pe partile frontale ale mobilierului, usi sertare, etc.

Varietatea de fronturi mdf pe care o puteti gasi la noi pe site este una impresionanta, si cuprinde atat modele clasice, cat si modele pentru un mobilier modern. Fie ca vorbim despre cele pentru sertare sau usi, va oferim modele in toate nuantele paletarului RAL dar si in culori sau nuante la comanda. Toate tipurile de fronturi mdf pot fi de asemenea, cu finisaj mat sau lucios, astfel incat, dumneavoastra puteti alege dintre fronturile cu un aspect de gloss, sau mat, in functie de preferintele si de designul intregului mobilier.

Fronturi mdf unice, la comanda

Va oferim fronturi mdf de cea mai buna calitate, in modele variate si mai ales cu modele executate la comanda. Datorita utilajelor de prelucrare CNC de care dispunem putem crea modele complexe, precum si detalii de inalta finete. Prelucrarea CNC este procesul prin care fie realizam diferite modele artistice prin gravarea suprafetei dar si prin sculptarea intregului front mdf pentru a obtine modele deosebite cu linii curbate sau alte forme.

Unitatea de vopsire a centrului de productie fronturi mdf de care dispunem este locul in care acestea capata culoare. Fie ca ati optat pentru o anumita nuanta din paletarul RAL sau ati optat pentru a avea o culoare unica, personalizata, putem realiza orice nuanta si orice tip de finisaj, mat, lucios sau special. Ultimul tip de finisaj pentru fronturi mdf implica reproducerea in relief a unui model de granulatie speciala, astfel, textura vine ca o completare pentru aspectul produsului ales.

Puteti utiliza fronturi mdf atat pentru mobilierul din bucatarie, dar si pentru cel din baie sau chiar in living sau dormitor. Aspectul modern al acestora vine sa completeze un concept de design bazat pe eleganta si modernism.

Asadar, siteul nostru, www.nextfront.ro este locul in care puteti consulta cateva exemple de mobilier cu fronturi mdf dar si sa aflati mai multe detalii despre ofertele noastre. De asemenea, pe langa productia de fronturi mdf la comanda, va oferim si mobilier cu mdf curbat, precum si modele variate de mese si scaune dar si bucatarii complete realizate la comanda. Va asteptam!