Mobilasik iti ofera mobila dorita, la comanda!

mobila la comanda De ce sa te chinui sa alegi un model care sa se apropie de ideea ta, in loc sa iti pui ideea in practica? Aceasta este motivatia oricarei persoane care doreste sa isi mobileze locuinta si alege sa achizitioneze mobila la comanda. Aceasta alegere iti permite sa iti amenajezi locuinta exact cum iti doresti, fara a face compromisuri din cauza resurselor financiare, a modei sau a modelelor greu de gasit. In momentul in care iti doresti mobila realizata la comanda si nu stii la ajutorul cui sa apelezi pentru a-ti aduce ideile la viata, iti recomandam sa arunci o privire peste portofoliul companiei Mobilasik; astfel, vei beneficia de un adevarat feedback al clientilor de pana acum, si vei decide daca Mobilasik va putea sau nu sa realizeze mobila ideala pentru locuinta ta.

Ce beneficii iti ofera mobila la comanda?

Mobila la comanda aduce cu sine o serie variata de avantaje, primul dintre ele fiind, desigur, multitudinea de posibilitati. In momentul in care alegi sa iti mobilezi locuinta cu mobila realizata la comanda, vei putea sa alegi chiar tu materialele, modelul, dimensiunile, culorile si multe alte aspecte. Fie ca ai anumit model in gand si iti doresti doar sa ii aduci anumite schimbari, fie ca vrei ceva cu totul inedit, Mobilasik iti sta la dispozitie cu o gama variata de soluti!

Este mult mai avantajos sa apelezi la varianta mobilei la comanda deoarece economisesti foarte mult timp si, in multe cazuri, chiar si resurse financiare. Prin alegerea mobilei realizate la comanda nu vei fi nevoit sa faci compromisuri; toate caracteristicile acesteia vor fi cele pe care  ni le-ai comunicat inainte de inceperea lucrarii. Astfel, poti alege un model care te-a impresionat si sa ii oferi dimensiunile potrivite locuintei tale, respectiv culorile preferate!

Mobila la comanda realizata de Mobilasik

Compania Mobilasik iti sta la dispozitie cu toate resursele necesare pentru a-ti aduce acasa fie mobila moderna, fie mobila ieftina si chiar si mobila de lux. Astfel, indiferent de resursele financiare de care dispui, Mobilasik are solutia potrivita pentru tine! Mobila la comanda poate fi realizata prin combinarea unor materiale precum PAL, PAL lucios, MDF infoliat, MDF vopsit, canturi ABS, sticla clara, sticla mata, sticla colorata, profile din aluminiu etc. Mai mult decat atat, gama noastra de produse cuprinde si blaturi de bucatarie, rame din aluminiu pentru usi glisante si o multitudine de modele de feronerie, realizate de producatori recunoscuti si apreciati.

Pachetul de servicii pe care Mobilasik ti-l ofera odata cu mobilierul ideal cuprinde o multime de servicii pe care le vei obtine in mod gratuit. Astfel, expertii Mobilasik iti stau la dispozitie in momentul in care ai nevoie de consultanta sau sfaturi legate de realizarea mobilei si optimizarea spatiului de care dispui, se vor deplasa pentru a face masuratori la domiciliul clientului de fiecare data cand este necesar, va raspunde cu promptitudine oricarei solicitari si va face tot posibilul pentru ca mobila ta sa fie gata in decurs de 7-21 zile lucratoare.

Alte avantaje ale mobilei la comanda realizate de Mobilasik sunt garantia de 2 ani pentru toate piesele de mobilier, dar si transportul si montajul gratuit asigurat de catre firma noastra, in cazul in care comanda depaseste 1200 RON.

Alege mobila la comanda realizata de Mobilasik! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.mobilasik.ro!