Mobila la comanda se alege doar de la Mobteco

Iti doresti o mobila care sa se incadreze perfect in spatiul pe care il ai la dispozitie si care sa se asorteze cu ambientul casei tale? Acum iti poti crea mobila asa cum iti doresti pentru ca serviciile companiei Mobteco se adreseaza tuturor celor ce apreciaza un design modern si calitatea unui mobilier conceput pentru a impresiona. Acest mobilier poate fi acum al dumneavoastra, de indata ce va hotarati sa solicitati ajutorul Mobteco pentru executarea mobilei de care aveti nevoie. Dupa cum va puteti da deja seama, ne referim la mobila oferita la comanda.

Mobila la comanda este, de regula, o solutie perfecta pentru cei ce nu reusesc sa adapteze mobila existenta in magazinele clasice la spatiul camerei avut la dispozitie. Dupa cum bine stiti, mobila comercializata vine in dimensiuni standard ce sunt conforme cu dimensiunile unor camere obisnuite de apartamente sau case. Dar, ce se intampla atunci cand aveti nevoie de o mobila a caror dimensiuni trebuie sa fie diferite fata de standardele mentionate? Cu siguranta ca in aceste cazuri, achizitionarea mobilierului dorit o sa va dea destule batai de cap.

Dar, situatiile neplacute pot fi evitate cu usurinta daca va hotarati sa solicitati crearea mobilei la comanda. Mobila la comanda se executa la dimensiunile indicate de fiecare client si se poate asorta, astfel, perfect cu ambientul casei dumneavoastra, incadrandu-se fara probleme in spatiul avut la dispozitie. Mai mult, fiind la comanda, mobila se poate personaliza cu usurinta astfel, dumneavoastra puteti accesoriza corpurile de mobilier in functie de propriile preferinte.

mobilier-spatii-managerialeDesigur, mobila la comanda se poate realiza dupa un model deja existent (adaptarea mobilei la dimensiunile indicate de dumneavoastra) sau poate fi executata in urma unui desen realizat la fata locului. Acest desen va fi realizat de personalul Mobteco care va colabora cu fiecare beneficiar pentru alegerea celor mai bune decizii care sa satisfaca cerintele si exigentele clientilor.

Mobteco executa mobila la comanda pentru toata casa dumneavoastra; astfel puteti alege oricand mobilier pentru dormitor, bucatarie, baie, hol, sufragerie, mobilier dining, dressing, pentru camera copiilor, dar si pentru spatii manageriale, de birouri, industriale sau chiar publice. In acelasi timp, Mobteco vine in intampinarea clientilor sai si cu diverse servicii, dintre care amintim montaj si transport mobila sau design personalizat de mobila.

Mobteco detine o vasta experienta in domeniul realizarii de mobila la comanda, in prezent fiind partenerul de incredere pentru numerosi clienti, fie ca vorbim despre persoane fizice sau juridice. Compania dispune de personal calificat, dar si de aparatura de profil ce garanteaza un mobilier atent executat, fara imprefectiuni si cu imbinari si finisaje perfecte, ireprosabile. Tarifele de executie sunt mai mult decat avantajoase, acestea variind in functie de comanda fiecarui client.

Mai jos aveti la dispozitie datele de contact prin care puteti solicita mobila la comanda Mobteco. Compania isi are sediul in Bucuresti ceea ce inseamna ca serviciile firmei se adreseaza in special celor din capitala sau din imprejurimi. Nu uitati sa vizitati si site-ul oficial Mobteco pentru a vizualiza un catalog cu mobilier deja executat si pentru a afla mai multe informatii suplimentare referitoare la activitatea companiei.

Mobteco, date de contact

Adresa: Strada Dolomitului, nr. 27, Bucure┼čti

Telefon: 0727 225 813