Mobila la comanda pentru orice spatiu!

mobila la comandaPentru ca mobila la comanda spre deosebire de cea standard, prefabricata care se gaseste in stocul magazinelor de specialitate, prezinta mult mai multe avantaje, recomandam achizitionarea sa, nu insa fara a va prezenta in cele ce urmeaza care sunt motivele pentru care trebuie neaparat sa optati pentru aceasta varianta.

Avantaje mobila la comanda

Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa locuiasca intr-un apartament sau intr-o vila functionala si estetica sau sa isi desfasoare activitatea profesionala intr-un spatiu care sa indeplineasca aceleasi caracteristici- functionalitate si design- trebuie sa stiti ca, mobila la comanda va reprezenta intotdeauna alegerea perfecta care va contribui la conturarea si obtinerea unor astfel de rezultate. De ce? Pentru ca poate fi pozitionata in oricare parte a incaperilor respective, dimensiunea nefiind deloc o problema. Asadar, mobila la comanda se va executa la dimensiuni precise astfel incat sa poata fi amplasata in locul dorit. De asemenea, o mobila la comanda va fi mult mai practica decat o mobila standard pentru ca va fi compartimentata in functie de necesitati si de caracteristicile obiectelor care se doresc a fi depozitate, va fi dotata cu elemente de feronerie speciale in asa maniera incat deschiderea si inchiderea sa se realizeze facil si in siguranta, iar modul si directia de deschidere a usilor va fi stabilita in functie de preferinte si de spatiu. Iar din punct de vedere al aspectului, puteti fi chiar voi cei care alegeti culoarea, forma, materialele si finisajele.

Un alt avantaj foarte important de care vor beneficia toate acele persoane care intentioneaza sa achizitioneze piese de mobilier executate la comanda, este reprezentat de pretul mult mai mic in comparatie cu mobila standard, prefabricata. Insa, acestea nu sunt toate! Mai multe puteti identifica si in randurile de mai jos.

Mobilasik creeaza mobila la comanda pentru toate gusturile!

Compania Mobilasik va intampina cu servicii de exceptie in acest domeniu, creand pentru fiecare dintre voi, piese de mobilier unice, care vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Dispunem de un spatiu modern amenajat si utilat din punct de vedere tehnologic, care, alaturi de experienta, profesionalismul si seriozitatea executantilor si echipajelor de montaj ce activeaza in cadrul firmei, reprezinta garantia furnizarii unor servicii si produse de calitate la un raport calitate-pret de nerefuzat. Respectam cu strictete termenele de executie intrucat suntem o echipa bine organizata, pentru care cuvantul dat trebuie indeplinit intotdeauna oricat de complicat s-ar dovedi a fi.

Preferintele si necesitatile clientilor nostri sun indeplinite intocmai, echipa dand dovada de flexibilitate si capabilitate de a transforma in realitate chiar si cele mai complexe dorinte.

Realizam pentru voi toate categoriile de mobila la comanda pentru locuinte (apartament, vila, casa de vacanta) ce se refera la toate tipurile de incapere (bucatarie, baie, hol, birou, sufragerie, dormitor etc.), precum si mobilier comercial pentru farmacii, scoli, gradinite, pensiuni, s.a.

Cu Mobilasik ai parte de servicii complete!

Pentru ca multumirea voastra sa fie deplina, avem grija sa realizam intr-un mod eficient si calitativ, fiecare dintre urmatoarele operatiuni: masuratori gratuite la domiciliu, transport si montaj gratuit in Bucuresti pentru mobila la comanda ce are costuri de peste 1200 Ron, garantie pentru o perioada de 2 ani la toate produsele de mobilier, termen de realizare al comenzilor intre 7 si 21 de zile lucratoare.

Va asteptam!