Mobila la comanda, o investitie inteligenta? – Mobilasik

mobila la comandaVrei sa-ti amenajezi locuinta, sau doar o camera anume, sa scapi de mobilierul masiv de pe vremea bunicii (care, de altfel, il ai tocmai de la ea), si sa redai un aer modern caminului?

Ai 2 variante: fie te inarmezi cu rabdare si incepi sa colinzi magazinele de specialitate in cautarea mobilierului potrivit, fie optezi pentru mobila la comanda.

Mobila la comanda: de ce sa alegi acest tip de mobilier

Probabil ai auzit de persoane care prefera aceasta varianta, si acum ca te afli in postura de a-ti amenaja locuinta, ai inceput sa-ti pui intrebari cu privire la eventualele avantaje pe care acest tip de mobilier ti le-ar putea oferi.

Ei bine, afla ca beneficiile sunt nenumarate, incomparabile cu cele ale mobilei prefabricate. Ce-i drept, diferenta intre cele doua se resimte si din punct de vedere financiar, in sensul ca mobila la comanda este mai costisitoare decat cea disponibila in magazinele de profil.

Insa, acest lucru nu trebuie sa te descurajeze. Avand in vedere ca urmeaza sa achizitionezi obiectele care iti vor decora locuinta si, care pana la urma iti vor face viata mai usoara, si nu o pereche de pantofi de pilda, gandeste pe termen lung si ia in calcul toate beneficiile de care vei avea parte facand aceasta alegere.

Punand in balanta avantajele mobilei la comanda cu cele ale mobilei prefabricate, vei constata ca aceasta inclina mai mult catre primul tip de mobilier. In plus, firmele care executa mobila la comanda s-au adaptat bugetelor romanilor, oferind in prezent servicii profesionale la un raport optim calitate-pret.

 Mobilasik: mobila la comanda, exact asa cum ti-ai dorit!

Una dintre companiile care activeaza pe piata de specialitate este si Mobilasik din Bucuresti. Infiintata in anul 1997, Mobilasik ofera solutii de top pentru lucrari de amenajari interioare pe masura, realizand mobila la comanda pentru toti cei care urmaresc sa-si mobileze locuintele cu piese de calitate, ce reflecta gusturile si preferintele lor.

Cu mobila la comanda Mobilasik, beneficiezi de toate avantajele pe care acest tip de mobilier le ofera:

1. Utilizarea eficienta a spatiului disponibil prin amplasarea in cadrul acestuia a unor piese cu dimensiuni precise, stabilite chiar de tine;

2. Un numar variat de compartimente pentru ca toate lucrurile pe care le detii, in primul rand sa incapa, si in al doilea rand, sa fie aranjate ordonat;

3. Posibilitatea de a-ti pune amprenta asupra aspectului final al mobilei, prin alegerea formei, materialului si a culorii dorite.

Cu Mobilasik, ai garantia obtinerii unor piese de mobilier exact pe gustul tau, deoarece profesionistii companiei respecta intocmai cerintele si preferintele clientilor in procesul de fabricare al produselor cerute.

Pe site-ul oficial al companiei, ai la dispozitie un catalog din care poti sa te inspiri in ceea ce priveste aspectul viitorului mobilier. Indiferent ca este vorba de living, dormitor, baie, bucatarie, hol sau spatiul de birou, Mobilasik executa mobila la comanda pentru toate tipurile de incaperi mentionate.

Mobila la comanda este o investitie inteligenta, iar una din firmele de specialitate care iti materializeaza ideile in piese de mobilier exact asa cum ti-ai dorit dintotdeauna este Mobilasik!