Mobila la comanda Arcos!

Mobilier-camera-de-zi-Timisoara-ClwoDMobila la comanda este intotdeauna o alegere potrivita pentru ca astfel se va incadra in spatiul pe care vrei sa-l decorezi si gusturilor tale. Firma Arcos realizeaza mobila la comanda cu bun gust si multa pricepere. Diversele dotari si echipamente de care firma dispune, ii recomanda pentru executia oricarei piese de mobila ce se poate executa din PAL, in proiecte unice pentru clientii firmei. Arcos executa mobilier la comanda pentru locuinte si pentru birouri, spatii comerciale si alte locatii profesionale. In Timisoara, firma ofera transport si montaj gratuit pentru mobilierul executat. Agentii firmei iti pot prezenta gama de culori si finisaje disponibile, pentru a personaliza fiecare piesa de mobilier la dimensiunile si aspectul dorit de client.

Arcos iti propune sa iti alegi mobilierul pe care il doresti pentru fiecare incapere din casa ta, venind in intampinarea ta cu oferte variate si de bun gust. In plus, materialul din care sunt confectionate produsele este unul foarte bun. PAL-ul este cel mai flexibil material din lemn utilizat in constructia de mobilier, avand o rezistenta crescuta si posibilitati de prelucrare variate. Din PAL se pot realiza forma curbe in placile din lemn, ce pot fi apoi slefuite si acoperite cu straturi sau folii de protectie pentru a le lasa fine, fara aschii sau colturi ascutite. Astfel, usile de la dulapuri, blaturile de masa si alte componente pot avea alte forme decat cele clasice si pot crea o impresie moderna si eleganta. De asemenea, placile din PAL pot fi colorate in multiple nuante. Materialele si tehnicile constructive sunt cele mai potrivite pentru ca mobilierul sa fie functional si util cat mai multi ani la rand. Inaltimea meselor si scaunelor si dimensiunile corpurilor de dulap vor fi stabilite in functie de nevoile tale pentru a putea sa te organizezi cat mai eficient. Arcos realizeaza mobila pentru dormitor, pentru camera de zi, pentru copii, pentru birou, baie, hol, hoteluri, spatii comerciale, bucatarie si sufragerie.

Cu sediul in Timisoara, Arcos furnizeaza produse exact pe gustul tau, intrucat face si mobila la comanda. Fie ca vrei sa renovezi un apartament, un hotel, o gradina, un restaurant, Arcos iti ofera tot ce cauti. Mobilierul unicat este punctul forte al firmei Arcos, putand sa dea curs oricaror idei de design. Arcos este specializata in executia de mobila din PAL, care este la momentul actual cea mai cautata datorita culorilor si finisajelor ce se pot obtine, foarte variate. Esentele de lemn utilizate sunt suficient de rezistente pentru a-ti garanta o durata lunga de viata a mobilierului.

Pentru a afla mai multe despre firma si despre piesele de mobilier confectionate, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Arcos. Dispunand de un atelier de productie cu echipamente si unelte de mare flexibilitate, echipa de specialisti Arcos este dispusa sa realizeze mobilierul visat pentru ca spatiul tau sa arate asa cum iti doresti. Fiecare client poate veni cu idei de design care vor fi schitate si ulterior se poate realiza modelul de mobilier pe care il doresti. Mergi la Arcos si obtine mobila la comanda pe care o doresti!

Datele de contact ale firmei Arcos

Adresa firmei: Str. Ariadna, Nr.43, Timisoara

Telefon: 0356 170 1990356 170 199

Email: office@arcosmob.ro