Mobila de living la comanda prin Mobteco

living_mobtecoAccesorizarea casei dumneavoastra cu mobilier de calitate este esentiala daca va doriti confort si modernism. Chiar daca producatorii de mobila sunt numerosi, atunci cand va doriti achizitionarea de mobilier nou, trebuie sa apelati doar la cei ce pot garanta calitatea serviciilor oferite. De aceea, inainte de a lua o decizie, realizati o documentare propriu-zisa pentru a obtine informatii referitoare la activitatea depusa de furnizorii de mobila existenti in apropierea dumneavoastra. Pentru a va oferi o mana de ajutor, in cele ce urmeaza, o sa va prezentam serviciile oferite de Mobteco, o companie de profil ce executa mobila la comanda.

Mobila la comanda este recomandata pentru cei ce isi doresc mobilier personalizat, care sa reflecte personalitatea beneficiarilor. Mai mult, mobila la comanda este de regula solicitata de cei ce doresc accesorizarea unor spatii mari, sau mici in care mobilierul disponibil pe piata sau in reprezentante nu se incadreaza sau asorteaza. Mobilierul la comada poate fi prelucrat in functie de cerintele clientilor astfel se pot alege diverse materiale pentru tapiterii, culori personalizate, dimensiuni conforme cu spatiul in cauza, forme diverse si asa mai departe.

Mobteco executa mobila la comanda pentru intreaga casa, dumneavoastra putand alege oricand servicii pentru executarea mobilierului de bucatarie, de living, de dormitor, de baie, de dressing, de birou, etc. In cazul in care va doriti mobila de living care sa inspire bunastare, confort si eleganta, Mobteco va ofera proiecte proprii dar si posibilitatea realizarii schitelor personale, indeplinind astfel cerintele fiecarui client in parte.

Sufrageria este locul cel mai important dintr-o casa. In living sunt intampinati musafirii, este camera in care acestia sunt serviti cu bauturi sau mancare, este locul in care va uitati la televizor sau in care va petreceti majoritatea timpului petrecut in casa. De aceea, mobilierul ales trebuie sa fie unul de calitate ireprosabila, confortul si eleganta fiind principalele aspecte de luat in vedere. Mobteco garanteaza cele mai bune solutii de mobilier pentru sufragerie existente pe piata de profil din Romania.

Mobilierul se executa la comanda asadar puteti personaliza si accesoriza sufrageria dumneavoastra dupa bunul plac. Mobteco va sta la dispozitie si cu asistenta de specialitate in alegerea mobilierului mult dorit, compania dispunand de designeri si ingineri ce va pot oferi cele mai bune sfaturi din acest domeniu. Mai mult personalul angajat este experimentat putand realiza cu succes pana si cele mai complicate si complexe cereri. Aparatura utilizata in procesul de prelucrare al lemnului este de ultima generatie incluzand tehnologii inovatoare, astfel fiecare imbinare si fiecare finisaj fiind realizat la parametrii ridicati de calitate.

Daca doriti executia mobilierului de living la comanda, nu ezitati si contactati un  reprezentant al companiei Mobteco. Desigur, daca doriti vizualizarea unor modele de mobilier deja executat, puteti realiza acest lucru usor si rapid prin intermediul site-ului oficial al companiei. Pe aceeasi pagina web puteti obtine si alte detalii suplimentare referitoare la activitatea depusa de personalul Mobteco. Pentru realizarea proiectelor personale, pentru solicitarea asistentei mai sus mentionate sau pentru obtinerea oricaror alte detalii, utilizati datele de contact din josul prezentului articol:

 

Mobteco, date de contact:

ADRESA SEDIU:  Strada Dolomitului, nr. 27, sector 1, Bucuresti, C.U.I. RO 16109994, J40/1456/2004

CAPITAL SOCIAL: 100.200 LEI

CONT:   RO87 BTRL 0410 1202 S646 19XX

BANCA TRANSILVANIA -SUC. LIPSCANI

ADRESA MAIL:  office@mobteco.ro

WEBSITE:             www.mobteco.ro

TELEFON:         021 220 04 25

FAX:                       021 220 04 24