Mobciuta – tamplarie diversa din lemn stratificat!

Vrei diverse modele de usi de interior sau de exterior, din lemn stratificat? Iti trebuie o fereastra pentru balcon din lemn stratificat, de diferite dimensiuni?

Nu stii la cine sa apelezi pentru realizarea diverselor produse de tamplarie pentru exterior sau tamplarie pentru interior, realizate din lemn stratificat?

Cauti un specialist care sa iti ofere servicii de placari scari interioare?

Vrei plase de insecte diverse, glafuri pentru interior din lemn sau pervaze pentru exterior din aluminiu?

Le gasesti pe toate in oferta completa a societatii Mobciuta din Oravita, Caras Severin!mobciuta

Avand 14 ani de experienta in domeniu, compania Mobciuta are pentru tine numeroase produse de tamplarie din lemn stratificat, toate de calitate superioara, realizate cu echipamente si aparatura moderna.

Firma Mobciuta tine la calitate, toate lucrarile si proiectele preluate si onorate fiind garantate si executate in scurt timp.

Folosind doar materiale de calitate superioara, cu profesionalism si responsabilitate, specialistii Mobciuta sunt atenti la finisaje, oferindu-ti exact produsele pe care le doresti.

Produsele din tamplarie din lemn stratificat, realizate de firma Mobciuta impiedica caldura sa iasa din spatiile in care sunt montate, acestea asigurand in acelasi timp si o buna izolare fonica.

Rezistente, estetice, cu design special si o mare durata de viata, produsele aflate in oferta Mobciuta schimba radical aspectul spatiilor in care sunt montate.

Cu un aspect natural, asigurand o izolare termica si fonica de calitate, acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni, fiind in acelasi timp prevazute cu sisteme de inchidere si deschidere performante.

Specialistii Mobciuta sunt mereu gata sa te ajute, la cerere ei oferindu-ti, pe langa consultanta tehnica si masuratorile necesare finalizarii proiectelor tale.

Toate produsele purtand amprenta companiei Mobciuta sunt garantate, clientii beneficiind de montaj, transport si service de calitate. In plus, acestea au  rezistenta speciale, imprimata de tehnologia de stratificare a lemnului folosita, finisajele de calitate facand ca durata de viata a tamplariei din lemn stratificat sa ajunga la 50 de ani.

Ramele produselor realizate din lemn stratificat sunt etanse, acestea fiind prevazute cu sisteme performante de scurgere in exterior al infiltratiilor de apa, prin lacrimar /picuratorul din aluminiu eloxat montat in tocul inferior.

Tamplaria pe care ti-o ofera Mobciuta nu necesita lacuiri sau vopsiri sezoniere, lacurile nu se decoloreaza ori exfoliaza. Iar finisajele sunt special realizate pentru mediul exterior, ecologice, hidrodiluabile, foarte rezistente la apa si expunere la soare.

Ramele produselor de tamplarie au dimensiuni destul de mari – 68 mm, ele reusind astfel sa asigure o bariera termica totala, indiferent de temperaturile interioare sau exterioare. In plus, fiind destul de solide,ele permit si montarea unui geam termoizolator performant (optional), ce poate atinge grosimea de pana la 32 mm, chiar si cu trei foi de geam de cate sase mm grosime.

Si daca iti doresti ceva special pentru locuinta sau biroul tau, alegi din oferta Mobciuta usile de interior din lemn stratificat. Firma comercializeaza, la preturi fara concurenta, diverse modele si tipuri de usi, in culori si dimensiuni variabile, in functie de preferintele clientilor. Usile interioare pot fi realizate pe toc cu profil de 42 x 125 mm, sau pe catuseala, cu profiul 42 x 125 mm. Usile sunt produse din lemn stratificat, cu umiditate controlata de maxim 12%, ele avand montate feronerie marca ROTO.mobciuta 1

Toate usile de interior din lemn stratificat realizate de Mobsciuta pot fi executate atat cu sticla ornamentala cat cu tablii, cu un rand de garnitura siliconica de etansare pe toc.

Printre elementele optionale amintim:

  • Sisteme variate de inchidere si deschidere
  • Diverse modele manere si silduri
  • Placare cu captuseala a zidului, atat interior cat si exterior

Usile de interior din lemn stratificat, in varianta standard se executa cu prag de lemn in partea de jos, la cerere acestea putandu-se executa si fara prag.

Specialistii Mobsciuta iti pot realiza orice model de usa iti doresti, in functie de preferintele tale.

Alege calitatea pe care ti-o doresti, alege produsele din lemn stratificat comercilizate de societatea Mobsciuta din Oravita!

Mobciuta – tamplarie diversa din lemn stratificat!

Contact:

Judeţ: Caraș-Severin
Localitate: Oravița
Adresa: Str. Eftimie-Murgu, nr21-23
Telefon: 0255 577 177
0255 573 520
0723 686 908
Fax: 0255 573 520

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!