MM Arc – elasticitate tehnologica

Aveti nevoie pentru aplicatiarcuri de compresiuneile dumneavoastra de diverse arcuri si resorturi de compresiune, tractiune sau torsiune? Doriti o colaborare cu o companie specializata in domeniul prelucrarii metalelor? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi de pe piata la achizitia acestora? Foarte simplu! Compania MM Arc este specializata in productia in masa a diferitelor tipuri de arcuri, resorturi si sarme cu diametru cuprins intre 0.20 mm si 10 mm.

Compania MM Arc reuseste sa se adapteze continuu la noile cerinte ale pietei din Romania datorita flexibilitatii, diversificarii produselor si serviciilor si, nu in ultimul rand, datorita structurii bine organizate a companiei sibiene.

Arcurile din sarma rotunda sunt realizate la rece. Acestea sunt produse cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie, respectand in totalitate standardele de calitate in vigoare. Infiintata in anul 1991, firma a dobandit o experienta vasta, oferind produse de cea mai buna calitate clientilor sai.

Arcurile de compresiune sunt realizate de catre compania MM Arc in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate. In constructia lor, se pune mare accent pe protectia impotriva coroziunii, fapt caruia i se acorda o atentie speciala. In acest sens, pentru realizarea arcurilor de compresiune se face o alegere foarte atenta a materialului, de obicei acesta tratandu-se cu substante anticorozive, deoarece corodarea este principala problema care apare in cazul acestora.

Etapele de proiectare a arcului de compresiune sunt urmatoarele: alegerea materialului, efectuarea masuratorilor de rezistenta tehnica si fizica sau a eventualelor deformari, stabilirea dimensiunilor pe baza de STAS sau conform cerintelor clientilor si, in final, intocmirea schitei pentru ca rezultatele finale sa corespunda prescriptiilor din standarde.

Pentru a li se conferi rezistenta si pentru ca aceasta sa poate fi evaluata, proiectantul trebuie sa tina cont atat de limita de elasticitate si perioada de proba, cat si de sarcina la care vor fi expuse. Arcurile realizate de compania MM Arc sunt destinate in special aplicatiilor universale, iar diametrul sarmei variaza intre 0.22 mm si 12 mm.

Unde puteti folosi arcurile de compresiune? Aceste arcuri au rolul de a absorbi socurile prin deformarea lor si prin revenirea la forma initiala dupa inlaturarea actiunii exterioare. Astfel, aceste arcuri pot fi utilizate in diferite industrii, precum industria de constructii, constructoare de masini, industria de asamblare etc. Practic, pentru orice aplicatie in care se cere absorbirea socurilor mecanice, se pot folosi arcurile de compresiune.

Pe site-ul companiei puteti consulta catalogul de produse, alegandu-va totodata exact ceea ce vi se potriveste pentru aplicatia dumneavoastra.

La momentul actual, compania sibiana este unul din principalii producatori de arcuri si resorturi din Romania. Prin profesionalism, seriozitate, calitatea produselor si promptitudinea cu care se raspunde oricarei cereri, firma si-a mentinut aceasta pozitie in topul firmelor de profil.

Daca aveti nevoie de arcuri de compresiune de calitate superioara, rezistente si durabile, nu ezitati sa apelati la firma MM Arc.arcuri de compresiune

Date de contact:

Denumirea firmei: MM Arc;

Numar de telefon: 0269 238 144.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Citit un articol interesant despre combine frigorifice accesand link-ul urmator: http://www.articole-zoombiz.ro/?p=4398