Mivor Prod – cunoscut producator de cherestea!

7fcf7043450afb26c81ad706c83c3c41Compania Mivor Prod este un cunoscut producator cherestea, ce ofera clientilor produse de calitate. Firma pune la dispozitia clientilor interesati materiale lemnoase, disponibile cu diferite valori in ceea ce priveste dimensiunile sectiunii transversale, precum si a raportului dintre grosime si inaltime. Mivor Prod, fiind producator cherestea, dispune de o hala de productie amenajata corespunzator si echipata cu aparatura moderna de debitare a lemnului, ce este manevrata in deplina siguranta de personal instruit in domeniu.

Produsele obtinute in cadrul halei situate in judetul Prahova sunt comercializate pe piata de specialitate la un raport optim calitate-pret. Gama acestor tipuri de materiale lemnoase utilizate in domeniul constructiilor este variata, si cuprinde produse brute, cat si finite si semifinite din lemn. Prelucrarea lemnului si procesul propriu-zis de obtinere al produselor finite se desfasoara rapid datorita echipamentelor din dotare, aspect care permite companiei sa onoreze comenzile primite intr-un timp scurt. Compania este formata din personal calificat care iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi sfaturile adecvate necesitatilor tale. Daca esti in cautarea unui producator cherestea in Prahova, Mivor Prod reprezinta solutia cea mai potrivita.

Producator de cherestea de calitate!

Cheresteaua este obtinuta cu ajutorul unui fierastrau de tip panglica pentru debitat busteni, in procesul de prelucrare fiind utilizate si alte utilaje, cum ar fi: circulare pentru spintecarea lemnului, masina de rindeluit la grosime, masina de indreptat, masina de frezat si altele. Oferta companiei cuprinde urmatoarele tipuri de produse: scanduri pentru tipare, cofraje si diverse constructii, schele, poduri, constructii cu rol de sprijinire pentru sapaturi, grinzi utilizate ca si elemente de rezistenta in cazul constructiilor de lemn, sipci pentru cofraje si pentru imprejmuiri, si riglele pentru executia sarpantelor si lucrari de tamplarie.

Dupa procurarea materialului brut are loc debitarea bustenilor, uscarea produselor rezultate in urma gaterarii, prelucrarea acestora in produsele finite mentionate si in cele din urma, depozitarea lor in spatii amenajate corespunzator ce le pastreaza in conditii optime. Mivor Prod dispune de o hala de productie proprie, dotata cu aparatura moderna de ultima generatie, pentru a putea realiza produse calitative, la preturi avantajoase. Personalul calificat si echipamentele de ultima generatie asigura un flux continuu in ceea ce priveste productia, aspect ce permite onorarea comenzilor intr-un timp record. Mivor Prod este o companie care iti sta la dispozitie pentru orice solicitare de acest gen, garantandu-ti livrari rapide a produselor comandate, gratie ultimelor tehnologii si utilaje folosite pentru obtinerea lor.

Cine este producator de cherestea?

Cu sediul in Valea Doftanei, judetul Prahova, Mivor Prod se ocupa de restaurarea monumentelor si cladirilor istorice, si a obiectivelor de interes turistic. Pentru a efectua serviciile la standarde inalte de calitate, societatea detine o hala de productie, in care se gasesc utilaje perfomante, de ultima generatie. Compania este producator de cherestea si al produselor finite, semifinite si finite din lemn, ce sunt utilizate ca si materiale de constructii. Pentru detalii suplimentare legate de produsele oferite, nu ezita sa contactezi reprezentantii companiei Mivor Prod.

 

Datele de contact ale firmei Mivor Prod

Adresa firmei: Str. Lunca, Nr. 706, Valea Doftanei, Prahova

Telefon: 0721 655 223