Miropa Arm – Siguranta impotriva incendiilor

Sunteti in cautarstingatoare-transportabileea unor sisteme eficiente de lupta impotriva incendiilor si nu stiti la cine sa apelati? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in domeniul comercializarii stingatoarelor de incendiu si a sistemelor anti – incendiu? Cautati sa cumparati stingatoare presurizate de incendiu pe baza de spuma? Foarte simplu! Compania Miropa Arm reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Ce este un stingator de incendiu?

Stingatorul de incendii este un dispozitiv activ de protectie impotriva incendiilor, utilizat pentru stingerea sau pentru controlul incendiilor de dimensiuni mici, folosite in situatii de urgente. Aceste dispozitive nu sunt concepute pentru stingerea unor incendii scapate de sub control, precum un incendiu ce a atins plafonul, acest foc putand pune in pericol utilizatorul stingatorului de incendii. De obicei, un stingator de incendii este alcatuit dintr-un recipient de forma cilindrica ce contine un agent ce poate fi descarcat sub presiune pentru a stinge incendiul.

In prezent exista doua tipuri de stingatoare de incendii: cele care stocheaza sub presiune agentul de stingere, si cele ce il stocheaza sub forma de cartuse. In cazul stingatoarelor ce folosesc presiunea pentru stocarea agentilor de stingere, se pot folosi diferite propulsoare ale gazelor din interiorul recipientului, precum azotul, aerul etc. Acest tip de stingatoare este cel mai raspandit ca si utilizare, datorita eficientei ridicate si datorita posibilitatii de manevrare.

In functie de manevrabilitatea lor, stingatoarele de incendii se impart in stingatoare portabile si stingatoare transportate intr-un carucior dispus cu roti (stingatoare transportabile). Stingatoarele portabile cantaresc intre 0.5 si 14 kilograme si sunt, prin urmare, usor de transportat si manevrat. Modelele de stingatoare pe roti sunt mai des intalnite pe santierele de constructii, pistele de aeroport, heliporturi, dar si pentru docuri si porturi.

Ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu firma Miropa Arm?

Fiind infiintata in anul 2002, compania Miropa Arm , avand locatia in judetul Alba, ofera clientilor produse de calitate, in scopul prevenirii si stingerii incendiilor. Dintre produsele  comercializate de societatea Miropa Arm amintim stingatoare  portabile, stingatoare transportabile, accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, hidranci, picheti, costume de protectie si piese de schimb. Punandu-se mare pret pe calitate si pe promptitudinea serviciilor, compania Miropa Arm devine un lider important pe piata firmelor de activeaza in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, bucurandu-se de apreciere atat pe plan local, cat si pe plan national.

Compania Miropa Arm comercializeaza stingatoare presurizate cu spuma mecanica, foarte eficiente pentru stingerea inceputurilor de incendii. Presurizarea acestora este permanenta, agentul propulsor folosit fiind azotul, iar azotul de stingere spuma. Acest tip de stingatoare sunt fabricate din otel sau aluminiu, furtunul de cauciuc cu insertie textila si sunt dotate cu robineti din alama si inel de siguranta.

Prin profesionalism, seriozitate si calitate, compania Miropa Arm a reusit sa se mentina in topul firmelor de profil de pe plan local.

Asadar, daca doriti sa achizitionati stingatoare de incendiu, apelati la compania Miropa Arm.

Date de contact:stingatoare-portabile

Denumirea firmei: Miropa Arm;

Numar de telefon:0740 094 321.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .