Miropa Arm: cum sa-ti educi copilul pentru a preveni incendiile

Miropa Arm: cum sa-ti educi copilul pentru a preveni incendiileStiai ca in fiecare saptamana, in ghearele focului pica cel putin un copil? Poate ca nu-ti surade ideea de a citi un articol care incepe atat de sumbru, insa ai face bine sa te opresti din drum, sa te gandesti bine si sa asculti sfaturile specialistilor atunci cand vine vorba de necontrolata atractie a copiilor pentru foc. Aceasta curiozitate este normala, mai ales la copiii foarte mici, insa acestia trebuie invatati care sunt pericolele la care sunt expusi daca se joaca efectiv cu focul, mai ales daca prin preajma nu este nici un adult.

Nu lasa focul la voia intamplarii, ci educa-ti si tu copilul utilizand sfaturile Miropa Arm despre prevenirea incendiilor. Insa, pe langa sfaturi, nu este niciodata rau sa ai in casa si un stingator, care sa te poata ajuta in cazul in care, Doamne fereste, un incendiu izbucneste. Mai bine sa fii prevazator, decat sa te ia focul prin surprindere!

Nu stii de unde poti cumpara si tu un stingator pentru casa ta? De la Miropa Arm. Aceasta companie isi are sediul in judetul Alba si de 10 ani ofera romanilor o multime de produse de calitate, care au ca si scop atat prevenirea, cat si stingerea incendiilor.

Stingatoarele presurizate cu spuma – siguranta in orice moment

Daca te afli in situatia neplacuta a unui inceput de incendiu, poti folosi cu succes un stingator presurizat cu spuma de la Miropa Arm. Compania iti pune la dispozitie doua tipuri de astfel de stingatoare, portabile sau transportabile. In ambele cazuri, acest gen de stingatoare sunt eficiente pentru stingerea incendiilor de tip A si B.

Stingatoarele sunt presurizate permanent, iar la baza lor sta azotul. Acesta este ecologic si prezinta si mare stabilitate la variatiile de temperatura din mediu. Agentul de stingere utilizat este spuma.

Stingatoarele de la Miropa Arm sunt confectionate din otel sau din aluminiu, fiind protejate la interior. Sunt doate cu robineti si cu furtun de evacuare, realizat din cauciuc. Calitatea acestor produse iti este garantata 100% de catre Miropa Arm.

Sfaturi pentru parintii de copii curiosi, de la Miropa Arm

Daca esti parintele unui copil curios si foarte interesat de foc, ar trebui sa iei aminte la sfaturile Miropa Arm, deoarece siguranta copilului tau este pe primul loc:

1. Invatati copilul sa nu se joace cu brichetele, chibriturile sau cu alta sursa care poate genera foc;

2. Instruieste-l sa sune la 112 si sa anunte orice situatie care ii poate pune in pericol viata;

3. Invata-l cum se poate salva in caz de incendiu si ofera-i sfaturi despre ce trebuie sa faca in acest caz:

4. Daca, din cine stie ce motiv, este singur acasa si izbucneste un incendiu, invata-ti copilul sa paraseasca locuinta si sa apeleze la ajutorul unui vecin;

5. Daca nu se afla in situatia de a parasi locuinta, copilul te poate suna pe tine sau chiar la 112. Pentru aceasta, copilul trebuie sa cunoasca din timp adresa la care locuieste;

6. Sa nu se ascunda niciodata in dulap sau in alte locuri de acest gen, deoarece in aceasta situatie cei care vin sa-l salveze nu-l pot gasi;Miropa Arm cum sa-ti educi copilul pentru a preveni incendiile1

7. Daca ii iau foc hainele, copilul trebuie sa stie ca este obligatoriu sa se lase la sol si sa efectueze rostogoliri repetate pana cand focul se stinge;

8. Daca in incapere este fum, invata-l ca este mai bine sa se lase cat mai jos, la sol, pentru a nu inhala gazele.

Oricum, cel mai bine este sa nu-l lasi nesupravegheat in casa si sa-i explici din timp orice curiozitate apare in legatura cu focul.

Daca nu vrei sa ai parte de experiente neplacute, cumpara si tu stingatoare presurizate cu spuma Miropa Arm. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Miropa Arm? Suna la numarul 0740-094.321 sau trimite un e-mail la adresa miropaarmsrlarondyahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.