Milucon – Solutia pentru hidroizolarea eficienta

348550a2286fe403eea0e5d6aba3ac1fUn subsol inundat este cosmarul oricarui locatar de bloc si in general, cosmarul persoanelor care tin la confortul caminului. Indiferenta ca este vorba de o cladire rezidentiala ori comerciala, hidroizolarea fundatiei si a subsolului are rolul de a proteja impotriva infiltratiilor de apa, a deteriorarii structurii provocate de acestea, si nu in ultimul rand, are rolul de a proteja impotriva aparitiei igrasiei, motiv pentru care acestor tipuri de lucrari trebuie sa le fie acordata o mare atentie inca de la faza de proiectare. O hidroizolare eficienta a subsolurilor este o necesitate si totodata o investitie pe termen lung, care atrage dupa sine numeroase avantaje.

Pentru a putea fi utilizate, subsolurile cladirilor au nevoie de o hidroizolare adecvata, impotriva umezelii si a apei. Inlaturarea apei din subsoluri va limita cantitatea de mucegai si umezeala, din cauza carora depozitarea anumitor produse in aceasta zona este imposibila. De la aparitia unei cantitati mici de apa in beciuri si pana la inundarea completa a subsolurilor, nu mai este decat un singur pas. Pentru a evita problemele de acest gen, hidroizolarea este obligatorie, indiferent ca este vorba de cladiri noi ori de cele vechi. Mai mult decat atat, umezeala si mucegaiul in exces isi pot pune amprenta si asupra sanatatii, provocand, pe langa disconfort, numeroase boli.

O hidroizolare corecta trebuie sa fie, in primul rand, eficienta impotriva umezelii si a apei. In al doilea rand, aceasta trebuie sa fie durabila, avand in vedere contactul permanent cu solul. Pentru toate acestea, este nevoie de sprijinul unei echipe de specialisti in domeniu, a unor echipamente performante si bineinteles a unor materiale de calitate. Este recomandata aplicarea hidroizolatiei pe partea exterioara a zidurilor subsolului, partea afectata direct de apa. Hidroizolantul trebuie sa permita respiratia zidurilor, si in acelasi timp sa asigure utilitatea subsolului. Dintre multitudinea de oferte de pe piata de profil, cea mai populara metoda este hidroizolatia cu membrane bituminoase armate cu poliester, in dublu sau monostrat. Chiar si asa, dincolo de aceste detalii, o importanta deosebita o are pregatirea suportului de care depinde reusita lucrarii. Asadar, este necesara curatarea perfecta a suprafetei de eventuale resturi de ulei de la cofraje, praf etc, dar si curatarea segregarilor din beton de materialele friabile.

Pentru a avea garantia ca lucrarile respecta standarde ridicate de calitate, ai nevoie de un sprijin pe masura. Milucon, expertul in hidroizolarea tuturor tipurilor de suprafete, iti pune la dispozitie servicii ireprosabile de hidroizolare subsoluri, intr-un timp foarte scurt, la tarife atractive. Astfel, pe langa beciuri, lucrarile de hidroizolare sunt o alternativa eficienta si in cazul statiilor de metrou, spatiilor pentru centralele hidroelectrice, galeriilor sau tunelurilor. Indiferent de tipul de lucrare sau de complexitatea solicitarilor venite din partea clientilor, Milucon raspunde prompt. Dispunem de personal specializat, materiale si echipamente performate, ceea ce ne recomanda ca fiind partenerul de care ai nevoie.

Milucon ofera permanent asistenta tehnica oricarui beneficiar, fie persoana fizica ori juridica, cat si solutii tehnice pentru problemele cu care se confrunta constructorii. Mai mult decat atat, oferim consultanta gratuita pentru alegerea materialelor si metodelor de executie, la care se adauga si o garantie de pana la 10 ani, in functie de materialele folosite. Pentru detalii suplimentare, te invitam sa accesezi pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.