Metode de finantare a afacerii tale – leasing, fonduri UE

Vrei sa ai cel mai bun club de fitness din oras? Pentru ca acest lucru chiar este posibil daca ai alaturi de tine un partener de 5 stele si echipamente performante, FitnessPartner iti asigura succesul afacerii!

Banii reprezinta o problema la inceput de drum? Apeleaza si tu la metode de finantare a afacerii tale printre care se numara leasing-ul si fondurile UE.

In afaceri trebuie sa te bazezi pe un partener de incredere!

A te orienta inspre o afacere cu o sala de fitness sau o sala de bodybuilding reprezinta la ora actuala un succes garantat. Daca in strainatate aceasta moda a muschilor bine definiti, a unui abdomen 6 pack si a unor brate ca ale lui Hercule este cunoscuta de zeci de ani, Schwartzi fiind considerat tatal culturismului, in Romania abia de cativa ani a merge la sala de fitness a devenit un must have la care tinerii de toate varstele s-au aliniat.

Ideea o ai. Iti lipsesc insa dotarile corespunzatoaree pentru a face din clubul tau de fitness cel mai tare din oras. Alege-ti o zona buna, o zona in care se poate ajunge usor din toate punctele si care este legata de restul orasului prin numeroase mijloace de transport in comun, dar nu uita sa-ti iei si un partener pe masura.

FitnessPartner iti ofera solutiile potrivite, aparate profesionale ale unor celebre branduri din strainatate, accesorii pentru salile de fitness, piese de schimb, iti ofera si service, consultanta si proiectare 3D.

Daca vrei sa stralucesti in acest domeniu trebuie sa fii cel mai bun. Cum poti sa fii cel mai bun? Cu ajutorul FitnessPartner, care nu numai ca te va tine la curent cu trendurile internationale, dar iti ofera si calitate si preturi bune. Insa, nu in ultimul rand, FitnessPartner iti permite sa-ti incepi afacerea si sa-ti cumperi aparatele necesare prin leasing sau fonduri UE.

Leasing sau fonduri UE?

Ce sa fie, leasing sau accesarea de fonduri europene? Daca optezi pentru finantarea afacerii tale prin leasing te vei bucura de urmatoarele avantaje:

– ratele de leasing sunt considerate cheltuieli deductibile, deci te bucuri de avantaje fiscale daca optezi pentru aceasta varianta;

– in raport cu bugetul tau in ceea ce priveste cheltuielile si veniturile, leasingul iti permite sa dimensionezi si sa programezi platile in functie de aceste aspecte;

– te ajuta sa-ti imbunatatesti rezultatele financiare ale clubului tau de fitness;

– de comun acord cu finantatorul poti alege furnizorul potrivit pentru tine;

– la finalul perioadei de leasing poti cumpara produsul respectiv, poti inapoia bunul sau poti continua contractul;

– durata contractului este cuprinsa intre 12 si 24 de luni;

– poti sa exploatezi bunul dorit, imediat;

– pentru produsele importate TVA-ul in vama si taxele vamale se achita la valoarea reziduala.

Daca vrei sa optezi pentru fonduri europene, FitnessPartner este deschisa si catre aceasta posibilitate. In acest mod, Uniunea Europeana iti sprijina afacerea, iar principalul avantaj al acestei varainte il reprezinta faptul ca banii sunt nerambursabili. Nu exista reticenta in ceea ce priveste afacerile mici sau in cazul in care esti un anteprenor fara experienta.

Sume importante de bani au fost puse la dispozitia Romaniei de catre Uniunea Europeana si pot fi accesate doar prin programe operationale. Deci, printr-un proiect european poti castiga mult mai multi bani decat in cazul leasing-ului, de exemplu. Nu ti se cer garantii, insa este destul de dificil sa reusesti sa prinzi o astfel de finantare. Cert este ca merita.

Fie ca optezi pentru leasing sau fonduri UE, FitnessPartner este partenerul pe care te poti baza pentru reusita afacerii tale!