Metcry – fier forjat durabil!

Porti-fier-forjat-Comanesti-mF6bsDaca vrei sa achizitionezi porti si garduri din fier forjat, Metcry iti ofera cele mai bune produse de acest fel. Compania Metcry executa si monteaza porti si garduri din fier forjat la o calitate superioara. Gratie tehnologiei utilizate la lucrarile din fier forjat, se obtine o serie ampla de modele, potrivite pentru orice spatiu rezidential si comercial. Portile si gardurile sunt executate din materiale de calitate de catre o echipa de specialisti. Metcry realizeaza o gama diversificata de modele de porti de fier forjat, iar design-ul si executia lor sunt realizate la standarde ridicate de calitate. Delicate, dar solide portile din fier forjat ofera casei o nota de eleganta.

Pe langa aspectul estetic deosebit, portile si gardurile din fier forjat au o durabilitate mare in timp. Fierul este acel material utilizat din cele mai vechi timpuri la confectionarea diferitelor produse, cum ar fi unelte, arme si chiar a obiectelor de cult. Odata cu trecerea timpului, civilizatia a evoluat si a descoperit noi tehnici de prelucrare a fierului, iar datorita proprietatii fierului s-a realizat o gama diversificata de obiecte, de la porti, garduri pana la mobilier si decoratiuni. Prelucrarea fierului forjat este o arta cu origini in istoria indepartata si este tot mai prezent, transformandu-se intr-un element decorativ. Modelele existente de porti din fier forjat au structuri simple sau complexe, in raport cu restul decorului casei, cu aplicatii de diferite forme, in culori placute naturale, in nuante de negru sau bronz. Acestea pot fi dispuse si cu sticla de protectie semi-opaca pentru un plus de intimitate si pot fi culisante sau cu un singur canat. Lucrarile pot fi executate atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice din judetul Bacau.

Porti-fier-forjat-Comanesti-8b25UGardurile din fier forjat pot fi, de asemenea, proiectate, executate si asamblate cu succes de Metcry, iar acestea pot fi adevarate opere de arta, rezistente in timp, impunatoare, atractive si solide in acelasi timp. Gardul are scopul de a imprejmui anumite spatii, iar modul de realizare este important pentru securitatea si intimitatea clientilor, de aceea el poate fi dispus pe placi solide de sticla semi-opaca. Gardurile din fier forjat vin in completarea portilor, oferind un aspect unic intrarii sau curtii casei tale.

Echipa firmei Metcry se bucura de o vasta experienta in executia acestui tip de lucrari pentru a putea fi siguri de calitatea si promptitudinea cu care vor fi realizate produsele din fier forjat pe care le doriti. Utilizand utilaje performante si tehnologii de ultima generatie, firma aduce solutiile pe care beneficiarul le cere si realizeaza lucrari calitative cu respectarea tuturor conditiilor impuse de termenii contractuali. Firma realizeaza o gama variata de produse din fier forjat, cum ar fi porti rulante si batante, garduri, balcoane, balustrade, jardiniere, decoratiuni interioare, mobilier de baza si restaurarea sau repararea lucrarilor din fier forjat, toate adaptate gusturilor, necesitatilor si stilului fiecarui client. Pentru galerie foto privind portile si gardurile din fier forjat, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei Metcry. Mizeaza pe calitate si durabilitate si alege portile si gardurile din fier forjat Metcry.

Datele de contact ale firmei Metcry

Adresa firmei: Str. Dumbravei, nr.50 B, Comanesti, Bacau

Telefon: 0744 818 391