Metacreative Art Project – pentru constructia visurilor tale!

AuraVrei sa proiectezi casa visurilor tale? Compania Metacreative Art Project iti pune la dispozitie servicii de proiectare a constructiilor. Metacreative Art Project, cu sediul in Ploiesti, iti ofera sansa de a fi proprietarul casei mult visate. Obiectul de activitate al companiei este realizarea proiectelor si a constructiilor propriu-zise din lemn,  caramida, pe structuri de beton si alte materiale. Lucrarile realizate sunt la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi foarte avantajoase pe piata de specialitate. Metacreative Art Project dispune de o echipa experimentata si utilizeaza doar materiale si aparate profesionale.

Proiectarea constructiilor se refera la proiectarea arhitecturii, a instalatiilor, precum si a rezistentei. Exista mai multe proiecte de arhitectura  din care poti alege, sau le poti combina pe acestea pentru ca locuinta ta sa fie personalizata inca din faza de proiect. Proiectul tau va primi toata atentia din partea echipei specializate care activeaza in interiorul firmei Metacrative Art Project. Rezultatul final este unul deosebit, iar fiecare comanda este executata ca la carte.

Proiectarea structurii de rezistenta se face luand in considerare rezistenta la seismicitate mai mare de 8 grade richter.  Rezultatul final imbina aspectul si confortul pe care le doresti cu exigentele normelor si legislatiei in domeniu. In plus, poti fi sigur ca Metacreative Art Project utilizeaza echipamente si materiale de foarte buna calitate pentru a asigura aspectul, rezistenta si izolatia termica si fonica necesare. Tehnologia  inovatoare folosita de echipa de specialisti a companiei este un element important pentru a obtine un rezultat calitativ.

Inainte de realizarea constructiei trebuie obtinuta Autorizatia de Constructie pe terenul pe care il detii. Este foarte important sa ai  Studiul Geotehnic pentru terenul pe care se doreste construirea. Scopul acestui studiu este de a obtine informatii legate de structura solului, nivelul apelor freatice, conditiile climatice, datele seismice specifice zonei. Aceste date vor servi pentru a putea stabili adancimea optima de realizare a fundatiei si recomandari privind tipul si dimensiunile acesteia. In cadrul proiectului tehnic sunt prevazute solutiile tehnice si constructive pentru realizarea constructiei in conditii optime impuse de normativele in vigoare. Sunt detaliate toate elementele structurale: fundatii, pereti, stalpi, grinzi, schemele instalatiilor electrice si sanitare, precum si extrasele de materiale, dar si multe alte informatii. Proiectul tehnic se realizeaza urmand prevederile din certificatul de urbanism, a normelor si normativelor in vigoare, a limitelor impuse de institutiile avizatoare si dorintele clientilor. Pe baza proiectului tehnic se stabileste si durata de executie si costul executiei. In momentul proiectarii unei constructii se estimeaza nevoile de locuire si resursele necesare unei constructii, precum si intentiile generale ale clientului.

Metacreative Art Project ofera si servicii de amenajari interioare, de proiectare a instalatiilor pentru locuinte, mansardare, expertize tehnice si altele asemenea. Firma ofera servicii complete, de la alegerea locatiei pana la construire, instalatii si dotari simple sau complexe, amenajarea spatiului si imprejmuiri. Calitatea lucrarilor este ireprosabila si beneficiaza de garantie. Pentru a vedea mai multe imagini de la beneficiarii care au accesat serviciile Metacreative Art Project, vizioneaza pagina de internet a firmei.

Pentru mai multe detalii tehnice si informatii despre proiectarea constructiilor, precum si date despre preturi, contacteaza echipa Metacreative Art Project si vei fi la un pas de casa dorita. In plus, vei fi consiliat pe tot parcursul proiectarii pentru ca totul sa iasa conform legislatiei in vigoare si conform exigentelor tale.