Un mediu mai curat si mai sanatos cu Alvi Serv

Un mediu mai curat si mai sanatos cu Alvi ServTe-ai intrebat vreodata ce ar fi lumea fara animale, fara o pisica jucausa prin casa ta, care sa-ti faca ture-ture in fiecare noapte si care sa te tina treaz cand e bolnava, fara un caine de companie pe care sa-l scoti la plimbare in fiecare dimineata cand esti chiaun de somn sau fara toate animalele domestice ce se afla prin curtea omului, care pe langa faptul ca il mentin in forma dandu-i de munca si-l hranesc si-l ajuta la treburile zilnice, ii ofera si cate putin din sufletul lor devotat? Cu siguranta ca viata ar fi mult mai trista si mai searbada fara animale, fie ele domestice, fie salbatice. Viata fara animale ar fi lipsita de culoare, de voie buna si de iubire, caci animalele iti daruiesc iubire neconditionat, trebuie doar sa stii cum sa ajungi la sufletul lor.

Dar ce te faci cand un animal drag, de prin curtea ta, iti moare? Sau cand apare o epidemie si toate gainile tale se imbolnavesc si nu le mai poti salva? Ce se intampla cu toate animalele care mor pe strada, cum sunt si cainii vagabonzi, despre care se tot vorbeste in ultima vreme in Romania? Cine are grija de acest aspect, care poate deveni periculos atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator?

Nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta. Exista firme specializate care se ocupa de ecarisaj. Daca locuiesti in vestul tarii in unul din judetele Arad, Timis, Hunedoara sau Caras-Severin, poti apela cu toata increderea la Alvi Serv. Aceasta companie, ce isi are sediul in Arad, se ocupa de toate situatiile prezentate mai sus. Nu este poate o munca foarte placuta, insa cineva trebuie sa o faca si pe asta, iar Alvi Serv o face cu implicare, deoarece doreste sa pastreze o natura cat mai curata si mai sanatoasa.

Cand nimeni nu mai poate face nimic, Alvi Serv iti da o mana de ajutor

Pe langa casa omului sau in spatiile publice exista multe animale si totodata exista multe animale care-si iau ramas bun de la aceasta lume. Aici intervine Alvi Serv. Fie ca ti-a murit animalul de companie, fie ca ai o ferma, o gospodarie mare sau ai sesizat animale moarte in spatiul public, ia legatura cu Alvi Serv si aceasta companie se va ocupa de absolut toate etapele ce tin de incinerarea acestora.

De ce incinerare? Deoarece resturile organice sunt neutralizate doar prin foc. In acest mod se obtine o cenusa sterila, care poate fi utilizata chiar in constructii. Incinerarea respecta mediul inconjurator, permitandu-i acestuia sa respire in voie, fara teama unor epidemii.

Alvi Serv dispune de tehnologie moderna pentru colectarea, dar si neutralizarea deseurilor de origine animala, astfel incat tu poti sta linistit, echipa companiei se ocupa de ecarisaj in Un mediu mai curat si mai sanatos cu Alvi Serv1cele mai bune conditii.

Daca te afli in situatia de a avea nevoie de serviciul de ecarisaj, suna la Alvi Serv, fa comanda si echipa se va deplasa la tine acasa sau la cabinetul tau veterinar si va colecta deseurile animaliere si apoi le va neutraliza.

Daca ai nevoie de serviciul de ecarisaj, ia legatura cu firma Alvi Serv. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0740-256-276 sau trimite un e-mail la adresa contact@alviserv.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre bariere de parcare.