Medicinetic Craiova – servicii medicale de top!

Ai nevoie de diverse servicii de medicina sportiva, evaluari functionale, diagnostic, tratament ori recuperare?

Vrei ingrijiri profesionale in afectiuni reumatologice, ortopedico-traumatice, neurologice, vasculare sau abdominale?

Iti trebuie masaj terapeutic sau masaj de intretinere, masaj relaxant, masaj anticelulitic sau drenaj limfatic?

Vrei sa faci gimnastica medicala sau gimnastica de intretinere?

Nu stii la cine sa apelezi pentru servicii profesionale de implantologie, chirurgie dentara, cosmetica dentara sau detartraj cu ultrasunete?

Atunci apeleaza cu incredere la cabinetul medical Medicinetic din Craiova, aflat de 13 ani pe piata medicala romaneasca!medicinetic

La Medicinetic gasesti si cel mai performant cabinet stomatologic, pacientii fiind tratati cu profesionalism de medici recunoscuti, ce executa lucrari de calitate, in timp rezonabil si la tarife fara concurenta.

La cabinetul stomatologic Medicinetic poti apela ori de cate ori ai nevoie de diverse servicii de implantologie, chirurgie dentara, paradontologie, cosmetica dentara, lucrari ceramice si compozite, detartraj cu ultrasunete, plombe fizionomice, dar si fatetari si albirea dintilor prin metode neinvazive.

Medici stomatologi de renume din Craiova sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti peste 30 de servicii stomatologice de urgenta si cosmetica dentara, parodontologie, lucrari ceramice si compozite:

  • Lucrari pe zirconiu si ceramica integrala fara metal, lucrari de compozite si metalo-ceramice
  • Tratamentul paradontozei
  • Chirugie dentara, estetica dentara – fatetari, obturatii, albirea dintilor
  • Plombe fizionomice, fotopolimerizabile
  • Detartraj cu ultrasunete

De ce sa alegi cabinetul medical Medicinetic Craiova?

  • Pentru profesionalismul, priceperea si daruirea medicilor
  • Pentru atentia si rabdarea cu care sunt tratati toti pacientii
  • Pentru echipamentele moderne si tehnologiile de ultima generatie
  • Pentru tarifele percepute, mult sub cele ale concurentei
  • Pentru promptitudinea cu care sunt preluate si rezolvate cazurile medicale

La mare cautare in ultima perioada in cadrul cabinetului stomatologic Medicinetic este implantologia, numarul pacientilor care aleg aceasta metoda fiind in continua crestere.medicinetic 1

Implantul dentar reprezinta in acest moment solutia ideala pentru inlocuirea unui dinte lipsa sau pentru reconstructia unei arcade, el rezolvand in acelasi timp si numeroase ‘defecte’ functionale si estetice.

Implantologia te ajuta ca in scurt sa iti recapeti zambetul de odinioara, tarifele practicate de medicii Medicinetic pentru lucrarile de gen fiind accesibile tuturor.

Implanturile dentare reprezinta suruburi din titan ce au dimensiuni foarte mici, acestea inlocuind o radacina dentara. Ele se fixeaza in osul mandibulei ori in cel maxilar si ancoreaza una ori mai multe coroane.

Implantologia este cea mai eficienta si moderna metoda de inlocuire a unui dinte lipsa, ea oferind in plus un avantaj pacientilor, care raman cu dintii invecinati spatiului gol intacti, fara a mai fi slefuiti.

Implantul dentar consta in introducerea surubului din titan in os, printr-o mica operatie chirurgicala, ce este facuta sub anestezie locala. Urmeaza atasarea protezei finale, care are dimensiunea, forma si culoarea dintilor invecinati.

Mai trebuie sa stii ca implantul dentar nu doare, singura senzatie pe care o poti resimti fiind similara cu cea a unei extractii obisnuite.

Implanturile dentare realizate de catre specialistii cabinetului stomatologic Medicinetic din Craiova au o calitate deosebita, sunt rezistente si durabile, ele fiind garantate pe o perioada de 20 de ani.

Pentru un zambet remarcabil, pentru lucrari de calitate si servicii profesionale, alege cabinetul stomatologic Medicinetic din Craiova!

Medicinetic Craiova – servicii medicale de top!

Contact:

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Corneliu Coposu 103
Telefon: 0251 310 131
Fax: 0744 386 329

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!