Medalii personalizate cu stil de la MiCo Promotion!

medaliiSe apropie ziua de nastere al unui membru din familie sau a unui prieten impatimit de sporturi? Cu siguranta va tot ganditi ce cadou nu i-ati luat inca si ce optiuni mai aveti. Pana la urma, valoarea financiara a cadoului nu conteaza, ci mesajul pe care il transmiteti cu acesta. Prin urmare, de ce sa nu optati pentru o medalie personalizata in semn de admiratie si apreciere? Ar putea fi o surpriza neasteptata si extrem de bine primita.

Odata luata aceasta decizie, nu va mai ramane decat sa gasiti o firma potrivita care sa se ocupe de personalizarea accesoriului. MiCo Promotion este o firma din Oradea cu o experienta de aproape 10 ani in comercializarea si personalizarea produselor, precum: insigne, brelocuri , bratari siliconice, dar si medalii personalizate. Indiferent ca doriti un cadou valoros sau accesibil, specialistii nostri vor gasi cea mai buna solutie pentru a va satisface cerintele.

Suntem deschisi la discutii privind forma, dimensiunea sau designul medaliilor, intrucat ne dorim ca produsul finit sa fie pe placul clientilor nostri. Utilizam cele mai noi tehnologii, pentru ca medaliile sa beneficieze de inscriptionari clare si bine evidentiate, indiferent de materialul folosit.

Medalii personalizate – o scurta prezentare generala

In cazul in care nu ati aflat inca, medaliile exista inca din Antichitate, iar etimologia acestora provine din termenul de origine latina „ medalia” care are sensul de moneda cu valoare mica. Desi sunt asemanatoare cu monedele pe care le folosim ca sa facem cumparaturi, acestea nu pot fi puse in circulatie. Asta nu inseamna ca medaliile nu pot fi valorificate, ba dimpotriva.

De exemplu, in cazul sportivilor, fiecare medalie are o poveste, ascunde trairi, emotii, clipe de fericire, tristete si speranta. Aceste medalii personalizate sunt adaptate in functie de evenimentul la care s-a participat si in cadrul competitiilor sportive, exista trei tipuri de medalii : aur, argint si bronz. Acestea corespund locurilor intai, doi si trei, in ordinea enumerarii. De asemenea, in sport exista patru tipuri de competitii la care se pot acorda medalii: Jocurile Olimpice, Campionatele Nationale, Campionatele Europene si  Campionatele Mondiale.

In timpurile noastre, aceste medalii personalizate au fost preluate de catre diverse firme specializate, care produc o gama larga de modele, ce pot fi daruite indiferent de ocazie. Semnificatia medaliilor a ramas aceeasi, doar forma si domeniile de utilizare au devenit mai variate odata cu trecerea timpului.

MiCo Promotion te premiaza cu medalii personalizate!

Nu este un secret ca persoanele care exceleaza in anumite domenii, sau persoanele dragi noua,  merita sa fie recompensate cu  un obiect pe masura valorii acestora. De aceea, MiCo Promotion vine in sprijinul dumneavoastra cu o serie de medalii personalizate la cele mai accesibile preturi.

Placate cu aur, argint, bronz , nichel, dar si alte aliaje, aceste medalii personalizate sunt concepute cu maiestrie si rabdare de catre specialistii nostri. Creativitatea, experienta , materialele de calitate inalta si tehnologiile moderne folosite de catre noi, stau la baza produselor ce reusesc sa indeplineasca chiar si cele mai exigente cerinte. Vizitati Best Promotionals si descoperiti oferta noastra!