Matrix IT – Oferte avantajoase de calculatoare second hand!

calculatoare second handData fiind multitudinea de modele, marci si tipuri existente pe piata, preturile unor calculatoare noi difera foarte mult de la o configuratie la alta, in functie de performantele de care sunt capabile. Situatia economica a adus cu sine o crestere a preturilor ce a facut ca unele produse sa devina greu accesibile publicului larg, drept pentru care directia s-a schimbat pe un alt segment, mai ieftin, mai convenabil, care sa fie acceptabil si usor de asimilat pentru bugetele de cheltuieli. Segmentul second hand a cunoscut o crestere impresionanta in foarte multe domenii, cel al calculatoarelor facand parte dintre ele.

Daca aveti nevoie de un calculator pentru birou, puteti cumpara cu cea mai mare incredere un calculator second hand de la compania Matrix IT din Arad. De cele mai multe ori, un calculator nu devine lent din cauza unei defectiuni hardware, ci mai degraba din cauze care tin de integritatea software-ului instalat pe el. Matrix IT ofera spre vanzare calculatoare second hand pentru a caror buna functionare, compania garanteaza.

Calculatoarele second hand reprezinta una din alegerile intelepte in cazul in care nu dispui de suficiente resurse financiare. De cele mai multe ori ,oamenii se feresc de ideea de calculatoare second hand, gandindu-se ca exista dubii in privinta performantelor si calitatii acestora. Pe de alta parte, exista  si persoane care se declara foarte multumite de o astfel de achizitie. Problema este ca, un calculator second hand este perceput din start ca un calculator vechi, iesit din uz care poate sa cedeze in orice secunda. Bineinteles, aceasta este o idee preconceputa care nu are nimic de-a face cu realitatea.

In cazul cumpararii unor computere second hand Matrix IT, majoritatea produselor expuse spre vanzare provin de la branduri consacrate. Aceasta inseamna ca, un astfel de calculator va fi foarte bine alcatuit, beneficiind de profesionalismul marilor producatori la nivel mondial. Chiar daca nu este nou, cu o configuratie de ultima ora, va rula foarte bine, avand asigurare ca piesele sunt compatibile si alese in asa fel incat sa asigure o functionare optima si indelungata. Vechile calculatoare sunt, astfel, puse in vanzare, desi capacitatile fizice si de prelucrare a datelor sunt la nivele ridicate. Punerea in vanzare are loc doar dupa ce calculatoarele ajung la firme specializate unde sunt verificate si aduse la caracteristici actuale ale tehnologiei. Acest lucru presupune imbunatatirea procesorului, a memoriei si o testare intensa.

De cele mai multe ori, calculatoarele second hand beneficiaza de avantajele oferite de Microsoft, fiind insotite de o licenta a sistemului de operare Microsoft perfect legala.  Daca echipamentul nu vine cu o astfel de licenta, poti sa achizitionezi una la un pret extrem de avantajos. In concluzie, achizitionarea  de calculatoare second hand reprezinta o alternativa extrem de potrivita pentru cei care nu vor sa cheltuie o mica avere pentru o astfel de achizitie.

Matrix IT este un magazin online care apartine firmei Matrix Computers si activeaza in domeniul comercializarii echipamentelor IT dintre cele mai diverse. Din cadrul acestuia, aveti ocazia de a achizitiona produse IT de calitate superioara, cum ar fi: imprimante laser, monitoare, tablete si multe alte accesorii si componente specifice acestui domeniu. Toate echipamentele sunt insotite de un certificat de garantie valabil 2 ani. Acestea sunt livrate oriunde in tara prin intermediul serviciilor de curierat.

Date de contact:

Arad, Str. V. Goldis, Nr. 6, Ap. 2, jud. AradTelefon:

Telefon: 0758.224.162

Articol oferit de zoom-biz.ro!